Oppimaan oppimisen taitojen tukeminen ja oppimisstrategiat

"Ajankohtaista tietoa oppimaan oppimisen aivopohjasta ja ennen kaikkea oppimiseen vaikuttamisesta."

Aika ja paikka

To 17.3.22 klo 16.00-19.00

Koulutus toteutuu webinaarina Zoomissa ja siihen osallistutaan omalla laitteella. Tarkemmat ohjeet osallistumiseen lähetetään osallistujille koulutuskutsussa.

Kohderyhmä

Opettajat, koulunkäynninohjaajat, opinto-ohjaajat, oppilashuollon työntekijät ym. koulujen henkilöstö perusopetuksessa ja toisella asteella sekä muut aiheesta kiinnostuneet

Kouluttaja

Neuropsykologian erikoispsykologi, vaativan erityistason neuropsykologi (VET), psykologian tohtori, neuropsykologian kouluttaja ja työnohjaaja (TOHJ) Heli Isomäki

Sisältö

Oppiminen on tekniikkalaji. Oppimaan oppiminen on kykyä hallita oppimisen virittämää stressiä, ylläpitää motivaatiota vaikeinakin hetkinä, löytää olennainen opetuksesta ja tallentaa se mieleen niin, että se tarvittaessa on käytettävissä. Oppimaan oppimisen taidoissa on huomattavia eroja yksilöiden välillä. Erityisen heikot oppimaan oppimisen taidot ovat usein niillä oppilailla ja opiskelijoilla, joilla on oppimisvaikeuksia tai neuropsykiatrinen häiriö. Oppimaan oppimisen ongelma on kuitenkin laajempi kysymys ja siihen panostaminen hyödyttää kaikkia oppijoita.

Lisätietoa: Koulutussuunnittelija Johanna Riekki, p. 040 753 5716, johanna.riekki@kuusamo.fi 

Hinta

95 € sisältäen koulutuksen ja sähköisen materiaalin.

Ilmoittautuminen

2.3. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon

Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Kouluttajasta

Heli Isomäki on oppimisvaikeuksien tutkimus- ja kuntoutuspalveluihin keskittyvän asiantuntijayritys Ludus Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Heli toimii asiakastyössä, kouluttajana ja työnohjaajana. Hän on kirjoittanut alaan liittyviä kirjoja ja muita julkaisuja, mm. yhdessä Nina Uusitalon kanssa kirjan Aivotaidot - käytä päätäsi paremmin (2017).

Erityisenä kiinnostuksenkohteena Helillä ovat lasten ja nuorten oppimisvaikeudet, neuropsykiatriset oirekuvat ja aikuisten aivovammat. Kiinnostavimpia ilmiöitä ovat ihmisen elämään kokonaisvaltaisesti vaikuttavat oirekuvat.

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru