Peruskoulun ruotsin kertauskurssi (20 t)

31.07.2023–04.08.2023 Verkossa

Tarvitsetko kertausta ruotsin perusasioissa? Peruskoulun ruotsin kertauskurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat kerrata ruotsin kielen keskeisimpiä perusasioita.

Aika

31.7.–4.8.23

Paikka

Etänä verkossa

Kenelle

Peruskoululaiset, lukioon menevät, lukiossa jo opiskelevat, muuten vain ruotsia kertaamaan haluavat

Hinta

70 €

Ilmoittautuminen

26.6.23 mennessä

Lisätietoa

koulutussuunnittelija Eija Raatikainen
eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2202

Aika ja paikka

Ma–pe 31.7.–4.8.23 klo 13.00–16.15

Kurssi järjestetään etäopetuksena verkossa, joten osallistuminen paikasta riippumatta onnistuu vaivattomasti.

Kohderyhmä

Kurssi sopii hyvin esimerkiksi peruskoululaiselle, lukioon menevälle, lukiossa jo opiskelevalle tai muuten vain ruotsia kertaamaan haluavalle.

Kouluttaja

FM Stina Huhtela

Olen 31-vuotias ruotsin opettaja Oulusta. Olen aiemmin opettanut ala- ja yläkouluilla ruotsia ja englantia ja viimeisimpänä kokemuksena on ammattikorkeakoulun kielten opettajan sijaisuus. Tykkään kesästä, uimisesta ja jäätelöstä, mutta myös talven kirpeistä pakkasista ja syvistä lumihangista. Miellän itseni positiiviseksi ja hyväksi tyypiksi, enkä pelkää olla oma itseni!

Sisältö

Kurssilla opiskellaan paljon sanastoa ja tärkeimpiä kielioppiasioita, sekä opiskelijoiden halutessa harjoitellaan myös puhumista ja kuullun ymmärtämistä.

Tällä kurssilla ei ole pakkoa eikä paineita, vaan opiskelu on rentoa, joten matalalla kynnyksellä mukaan vain! Opetus lähtee aivan perusasioista, joten mitään vaatimuksia kurssille pääsyyn ei ole.

Hinta

70 € sisältäen opettajan laatiman sähköisen materiaalin

Kurssin voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta tai myöhemmin lähetettävällä laskulla.

Ilmoittaudu

26.6.23 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Kurssille voi ilmoittautua myös 26.6. jälkeen, jos paikkoja on vapaana.

Ilmoittautuminen on sitova.Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.