Pitkän matematiikan abikurssi, ryhmä A (40 t)

Onnistu ylioppilaskirjoituksissa, tule vahvistamaan osaamistasi kesäyliopistoon!

Aika ja paikka

Ryhmä A:

Ma–ke 22.–24.2., pe 26.2., ma–ke 1.–3.3., ke 10.3., ma 15.3. ja ke 17.3.2021 klo 9.00–12.15

Kurssi järjestetään lähiopetuksena (kesäyliopiston tilat Oulun keskustassa), mikäli koronatilanne sen sallii. Lähiopetukseen otetaan vain rajallinen määrä osallistujia. Voit halutessasi osallistua kurssille myös etänä.

Lähiopetuksen toteutuminen selviää vasta lähempänä kurssin alkua.

Kohderyhmä

Kurssi A on suunnattu arvosanatavoitteiltaan yo-arvosanoihin A, B ja C tähtääville opiskelijoille. Kurssilla keskitytään pääasiassa matematiikan perusasioiden kertaamiseen ja hiomiseen. Opiskelijoilla on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa kurssin tasoon ja sisältöön omien toiveidensa mukaan, tavoitejaottelu on alustava ja sitä voidaan mukauttaa kurssilaisten toiveiden mukaan.

Kouluttaja

LuK Saku Paakkolanvaara

Sisältö

Kurssilla käydään läpi vanhoja ylioppilastehtäviä ja niihin liittyviä teorioita sekä harjoitellaan matemaattisten kokonaisuuksien rakentamista. Suosittelemme ottamaan kurssille mukaan oman kannettavan tietokoneen. Kurssilla opetetaan myös sähköisen kaavaeditorin, Maol-taulukoiden ja geogebran tehokasta käyttöä tehtävien teon ja matemaattisen päättelyn tukena.

Ryhmä A on suunnattu arvosanatavoitteiltaan yo-arvosanoihin A, B ja C tähtääville opiskelijoille. Ryhmä B puolestaan sopii arvosanatavoitteiltaan yo-arvosanoihin M, E ja L tähtääville opiskelijoille.


Tarjonnassamme myös:

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

100 € sisältäen oppimateriaalin

Kurssin voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta tai myöhemmin lähetettävällä laskulla.

Ilmoittautuminen

8.2.2021 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.