Pitkän matematiikan abikurssi, ryhmä B (40 t)

Onnistu ylioppilaskirjoituksissa, tule vahvistamaan osaamistasi kesäyliopistoon!

Aika ja paikka

Ryhmä B:

Ma 17.2., ti 18.2., ke 19.2., pe 21.2., ma 24.2., ti 25.2., ke 26.2., ke 4.3., ma 9.3. ja ke 11.3. klo 13.00-16.15

Oulu (Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston tilat keskustassa)

Kohderyhmä

Kurssi B on suunnattu arvosanatavoitteiltaan yo-arvosanoihin M, E ja L tähtääville opiskelijoille. Tällä kurssilla perusasioiden kertaamisen lisäksi syvennetään osaamista ja harjoitellaan myös soveltavampia tehtäviä. Opiskelijoilla on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa kurssin tasoon ja sisältöön omien toiveidensa mukaan, tavoitejaottelu on alustava ja sitä voidaan mukauttaa kurssilaisten toiveiden mukaan.

Kouluttaja

FM Sami Hiltunen

Sisältö

Kurssilla käydään läpi vanhoja ylioppilastehtäviä ja niihin liittyviä teorioita sekä harjoitellaan matemaattisten kokonaisuuksien rakentamista. Suosittelemme ottamaan kurssille mukaan oman kannettavan tietokoneen. Kurssilla opetetaan myös sähköisen kaavaeditorin, Maol-taulukoiden ja geogebran tehokasta käyttöä tehtävien teon ja matemaattisen päättelyn tukena.

Kurssi B on suunnattu arvosanatavoitteiltaan yo-arvosanoihin M, E ja L tähtääville opiskelijoille. Ryhmä A puolestaan sopii arvosanatavoitteiltaan yo-arvosanoihin A, B ja C tähtääville opiskelijoille.


Tarjonnassamme myös:

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

100 € sisältäen oppimateriaalin

Ilmoittautuminen

3.2.2020 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Kurssi on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle.
The course is full. You can register for the waiting list.

Palautteita

Palautteita edelliseltä Samin pitämältä kurssilta:

Tyttäreni oli pitkän matematiikan abikurssilla keväällä 2019. Haluan antaa kurssista erityisen hyvää palautetta ja erityiskiitosta hyvälle opettajalle. Tytär sai varmuutta ja rohkeutta yo-kokeeseen, joka oli vaikea, mutta meni kuitenkin yllättävän hyvin. Tytär koki oppineensa kurssilla paljon. Tyttären mielestä Sami oli paras opettaja mitä hänellä on koskaan ollut. Myös ystäväperheen poika kävi tämän kurssin ja myös hän koki että kurssi ja opettaja olivat erinomaisia.