Pop / Jazz teoria & improvisaatio (etäkoulutus)

Oletko halunnut aina oppia "soittamaan hatusta", mutta kun yrität, ideat eivät jäsenny tai et pääse niihin käsiksi? Jossain vaiheessa lähes jokaiselle musiikkia harjoittavalle tulee pyrkimys ymmärtää ja kehittää tapoja ilmaista itseään ja tuoda omaa persoonaa esiin musiikin keinoin. Tämä kurssi vastaa hyvin käytännönläheisesti tähän tarpeeseen! Piristä kesää improvisoinnin keinoin ja osallistu etänä vaikkapa kotisohvaltasi!

Aika ja paikka

Keskiviikkoisin 29.8.–8.12.2021 klo 17.00–18.30 (ei 27.10., 20 t) verkossa, tarkemmat osallistumisohjeet kerrotaan sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia improvisaation perusteita. Edellytyksenä osallistumiselle on yleisimpien kolmisointujen sävelten tuntemus.

Kouluttaja

Muusikko Juho Lätti
Juho on yrittäjä ja musiikkipedagogiaopiskelija. Häntä on aina kiehtonut improvisaation keinot musiikissa. Lähimpänä sydäntä hänelle on jazz-musiikki, koska siinä improvisoinnin raaka voima loistaa läsnäolollaan hyvin paljon.

Tavoitteet

Opit improvisoinnin perusasioita musiikin teoriaa hyödyntäen.

Pyrkimys on löytää hyvät äänet ja rytmiset ideat osana hetkessä jalostettua musiikkia.

Sisältö

Kurssilla annetaan improvisointiin liittyviä työkaluja, joita jokainen harjoittelee tunnin aikana itsenäisesti. Teoria yhdistetään välittömästi käytäntöön osana oppimista. Kurssilla opiskelevat pääsevät myös soittamaan toisten osallistujien kanssa, vaihtaen ideoita ja täydentäen toisten musiikillisia fraaseja, kysymys + vastaus periaatteella.

Toteutus

Kurssi toteutetaan ryhmäopetuksena verkossa, joten voit osallistua mistä tahansa. Tarvitset vain mobiililaitteen (esim. älypuhelin) tai tietokoneen nettiyhteydellä sekä kuulokkeet ja oman instrumenttisi.

Hinta

120 € sisältäen koulutuksen ja materiaalin sähköisenä

Ilmoittautuminen

10.9. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Kurssimaksu palautetaan, jos kurssia ei voida järjestää. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta pidätetään puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, pidätetään koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru