Pop & rock -biisintekokurssi

12.11.2022-03.12.2022 Verkossa

Haluaisitko tehdä kappaleita, mutta et aivan tiedä mistä lähteä liikkeelle?
Onko sinulla jo melodioita tai sointukiertoja, mutta et ole varma kuinka edetä?
Oletko kenties jo onnistunut luomaan mielestäsi hyvän aihion kappaleelle, mutta tarvitsisit apuja kuinka punainen lanka ei pääse katkeamaan?
Näihin kaikkiin saat vastauksia pop & rock -biisintekokurssilta!

Aika ja paikka

Lauantaisin 12.11.–3.12.2022 klo 12.15–14.30 (12 t) verkossa

Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä, mikrofonin ja kuulokkeet (headset) sekä web-kameran. Tarkemmat ohjeet lähetetään kutsussa sähköpostiin.

Kohderyhmä

Kaikki musiikin tekemisestä kiinnostuneet, jotka tuntevat tavallisimmat kolmisoinnut

Kouluttaja

Muusikko Juho Lätti
Juho on yrittäjä ja musiikkipedagogiaopiskelija. Häntä on aina kiehtonut improvisaation keinot musiikissa. Lähimpänä sydäntä hänelle on jazz-musiikki, koska siinä improvisoinnin raaka voima loistaa läsnäolollaan hyvin paljon.

Sisältö

Kurssilla opit käytännön esimerkein sekä musiikin teoriaa hyödyntäen miten saat toisinnettua juuri sinua inspiroivat ilmiöt kappaleen sävellyksen näkökulmasta.
Opit myös kuinka sävellysprosessia viedään eteenpäin musiikin ehdoilla. Tällöin prosessi selkeytyy huomattavasti, eikä lopputuloksesta tule tilkkutäkkimäistä kokonaisuutta.
Ilmoittautumisen vaatimuksena on tavallisimpien kolmisointujen tuntemus. Kurssilla saat yksilöllistä ohjausta, joten jos vaikka haaveissa on oppia ymmärtämään sävellystä vaikkapa jazz- tai metallimuusikin näkökulmasta, saat niihinkin kattavasti eväitä tältä kurssilta!

Hinta

120 € sisältäen koulutuksen ja materiaalin sähköisenä

Ilmoittaudu

31.10. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevasta painikkeesta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201