Psykologian abikurssi (20 t)

13.02.2024–21.02.2024 Verkossa

Onnistu ylioppilaskirjoituksissa, tule vahvistamaan osaamistasi kesäyliopiston verkkokurssille!

Aika

13.–21.2.2024

Paikka

Etänä verkossa

Kenelle

Ylioppilaskirjoituksiin osallistuville tai opiskelijoille, jotka haluavat kerrata lukion kursseja

Ilmoittautuminen

30.1.24 mennessä

Hinta

85 €

Lisätietoa

koulutussuunnittelija Eija Raatikainen
eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2202

Aika ja paikka

Ti 13.2. klo 8.00–11.00
Ke 14.2. klo 11.00–14.00
Pe 16.2. klo 10.00–13.00
Ti 20.2. klo 8.00–11.00
Ke 21.2. klo 11.00–14.00

Kurssi järjestetään etäopetuksena verkossa, joten osallistuminen paikasta riippumatta onnistuu vaivattomasti. Jokainen opetuskerta tallennetaan, tallenteet ovat katsottavissa kevään ylioppilaskirjoituksiin saakka.

Kohderyhmä

Psykologian ylioppilaskirjoituksiin osallistuvat tai opiskelijat, jotka haluavat kerrata lukion psykologian kursseja

Kouluttaja

AEO, KM Erja Väisänen

Jo vuodesta 2003 opettajan hommissa eikä vieläkään palo psykan tai uskonnon ihmettelyyn sitä opiskelevien kanssa ole sammunut. Rakastan työtäni, joten teen sitä lehtorina Merikosken lukiossa päiväsaikaan ja jonkin verran muualla päälle ilta- ja loma-aikaan. Työn lisäksi harrastan pyöräilyä, salia ja elämän pohdintaa yksin tai yhdessä ihanien kanssaihmisten kera.

Palautteita Erjan edellisiltä kursseilta

Kurssilla oli hyvää se, että oppilaat saivat vaikuttaa opetukseen. Minusta erityisen hyvää oli se, kuinka paljon kävimme erilaisia yo-vastauksia läpi ja saimme itse harjoitella esseen avulla vapaaehtoisesti omaa kirjoittamistamme. Hyvää oli myös se, että käytiin läpi myös hankalempia tehtäviä. Kurssilla oli mielestäni aivan ihana ilmapiiri ja Erja oli kyllä erityisen kannustava :) ! Tykkäsin kovasti kurssista.
Osallistujien toiveet otettiin huomioon erinomaisesti. Kurssin rakenne oli vaihtelevaa; opettajajohtoista, muistiinpanoja, videoita, vapaavalintainen essee, kahoot. Plussaa myös monista linkeistä videoihin ja muihin ohjemiin sekä tallenteet luennoista, joita voi kuunnella kertaamista ajatellen.

Sisältö

Kurssilla kerrataan lukion psykologian oppimäärää, opetellaan rakentamaan psykologian esseevastauksia, tutustutaan vanhoihin ylioppilaskirjoitusten kysymyksiin ja niiden vastauksiin. Kurssilla yhdistellään teemoittain lukion psykologian kurssien asiasisältöjä. Kurssi antaa mahdollisuuden kerrata lukion psykologian kurssien keskeisiä sisältöjä, testata omia taitoja palautettavan esseetehtävän muodossa sekä ennen kaikkea kysyä psykologian reaalin kirjoittamista koskevia kysymyksiä. Kurssin sisältöön on mahdollista vaikuttaa ensimmäisten kokoontumisten aikana.

Hinta

85 € sisältäen opettajan laatiman sähköisen oppimateriaalin sekä opetustallenteiden katseluoikeuden kevään -24 ylioppilaskokeisiin saakka

Kurssin voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta tai myöhemmin lähetettävällä laskulla.

Ilmoittaudu

30.1.24 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; kurssilla on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.