Psykologin parhaat valintakoevinkit

18.03.2024 Verkossa

Tietopaketti kirjoituksiin ja valintakokeisiin valmistautumiseen

Aika

Ma 18.3.2024 klo 16.00–20.00

Paikka

Verkossa

Kohderyhmä

Ylioppilaskirjoituksiin tai valintakokeisiin valmistautuvat sekä heitä ohjaavat opinto-ohjaajat, opettajat ja muu henkilöstö

Ilmoittautuminen

Viimeistään 11.3.

Hinta

60 €

Lisätiedot

Koulutussuunnittelija Anna Nurmivuori
anna.nurmivuori@pohjois-pohjanmaa.fi
0400 581 593

Aika ja paikka

Maanantaina 18.3. verkossa. Tarkemmat ohjeet saat kutsussa.

Kohderyhmä

Ylioppilaskirjoituksiin tai korkeakouluvalintakokeisiin valmistautuvat sekä heitä ohjaavat opinto-ohjaajat, opettajat, kuraattorit ja muu opetus- ja ohjaushenkilöstö.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii psykologi, oikeuspsykologi ja lehtori Jasmin Kaunisto, jolle eri ikäiset oppijat ovat tuttuja lukiolaisista korkeakouluopiskelijoihin. Hän on opettanut mm. poliisi-, psykologi- ja opettajaopiskelijoita ja käynyt itsekin läpi vaativan pääsykoeprässin. Hänen koulutustavoitteinaan on tukea ja kannustaa tavoittelemaan onnistuneiden yo-kirjoitusten tai valintakokeiden avulla omaa unelma-ammattia.

Kouluttajakuva psykologi Jasmin Kaunisto

Sisältö

Koulutus tarjoaa kattavan tietopaketin oppimismenetelmistä, muististrategioista, motivaatiosta, tavoitteellisesta työskentelystä, minäpystyvyydestä sekä oppimisen suunnittelusta, joita kaikkia voit hyödyntää opiskeluaiheesta ja alasta riippumatta! Kysy psykologilta -osioon voit toimittaa halutessasi ennakkokysymyksiä osoitteeseen anna.nurmivuori@pohjois-pohjanmaa.fi.

Ohjelma
16.00–16.45 Motivaation psykologiset (ja arkeologiset) esiinkaivaukset ja tavoitteellisuus
17.00–17.30 Hallintaa ja hyvinvointia – Oppimisen suunnittelu

17.30–18.00 Kysy psykologilta – Psykologi vastaa teemaan liittyviin kysymyksiin, joita voi lähettää ennakkoon tai chatissa
18.15–19.15 Muisti- ja opiskelustrategiat – Oppimista kaikilla mausteilla
19.30–20.00 Hetki lyö – Onnistumisen optimointi koetilanteessa

Hinta

60 €

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 11.3.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi määräpäivään mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.