Python-ohjelmoinnin työpaja 13–16-vuotiaille

13.06.2023–16.06.2023 Verkossa

Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2023

Aika ja paikka

Ti–pe 13.–16.6.23 klo 13.00–15.00 verkossa

Tarvitset tietokoneen nettiyhteydellä, mikrofonin ja kuulokkeet (headset) ja web-kameran

Kouluttaja

Matematiikan ja fysiikan opettaja Janne Hyry
Janne harrastaa koodaamisen lisäksi musiikkia ja videopelejä ja on opettanut ohjelmointia yläkoululaisille.

Sisältö

Tervetuloa Python-ohjelmointityöpajaan! Työpajassa tutustututaan ohjelmoinnin perusteisiin Python -ohjelmointikielellä helpolla ja käytännönläheisellä tavalla. Kurssilla opitaan antamaan käskyjä tietokoneelle, harjoitellaan ohjelmointilogiikkaa visuaalisesti Minecraft- ja Frozen-ympäristöissä sekä myöhemmin koodin kirjoittamista itse Pythonilla.
Osallistumiseen ei tarvita aiempaa kokemusta ohjelmoinnista, vaan kaikki ovat tervetulleita kurssille. Työpaja antaa valmiuksia ohjelmoinnin opiskeluun itsenäisesti jatkossa ja kehittää loogista sekä matemaattista ajattelua. Osallistujalla tulee olla vain internetyhteys ja Windows-tietokone.

Hinta

55 €

Ilmoittaudu

17.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan osoitteessa https://www.ppkyo.fi/fi/lasten-ja-nuorten-kesayliopisto-2023-oulussa/

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu.