Python-ohjelmointipaja 13–16-vuotiaille

03.06.2024–06.06.2024 Verkossa

Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2024

Aika

3.6.–6.6.2024 klo 13–15

Paikka

Verkossa

Kohderyhmä

13–16-vuotiaat

Ilmoittautuminen

Viimeistään 16.5.

Hinta

60 €

Lisätiedot

Anna Nurmivuori, koulutussuunnittelija
anna.nurmivuori@pohjois-pohjanmaa.fi
0400 581 593

Aika ja paikka

Ma–to 3.6.–6.6.2024 klo 13.00–15.00 verkossa. Tarkemmat ohjeet kerrotaan kutsussa.

Kohderyhmä

Python-ohjelmoinnista kiinnostuneet 13–16-vuotiaat. Osallistumiseen ei tarvita aiempaa kokemusta ohjelmoinnista. Osallistuaksesi tarvitset Windows-tietokoneen nettiyhteydellä, mikrofonin ja kuulokkeet (headset) sekä web-kameran.

Kouluttaja

Matematiikan ja fysiikan opettaja Janne Hyry
Janne harrastaa koodaamisen lisäksi musiikkia ja videopelejä ja on opettanut ohjelmointia yläkoululaisille.

Sisältö

Python-ohjelmointityöpajassa tutustutaan ohjelmoinnin perusteisiin Python-ohjelmointikielellä helpolla ja käytännönläheisellä tavalla. Kurssilla opitaan antamaan käskyjä tietokoneelle, harjoitellaan ohjelmointilogiikkaa visuaalisesti Minecraft- ja Frozen-ympäristöissä sekä myöhemmin koodin kirjoittamista itse Pythonilla.

Osallistumiseen ei tarvita aiempaa kokemusta ohjelmoinnista, vaan kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita kurssille. Työpaja antaa valmiuksia ohjelmoinnin opiskeluun itsenäisesti jatkossa ja kehittää loogista sekä matemaattista ajattelua. Osallistuaksesi tarvitset Windows-tietokoneen nettiyhteydellä, mikrofonin ja kuulokkeet (headset) sekä web-kameran.

Hinta

60 €. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen on päättynyt. Katso kaikki lasten ja nuorten kesäyliopiston kurssit.

Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.