Ratkaisukeskeinen pääsykoevalmennus

Uskalla tavoitella haaveita ja haasteita!

Aika ja paikka

Luentotallenne katsottavissa valmennuskurssien aikana

Kouluttaja

Psykoterapeutti VET, sairaanhoidon opettaja, työnohjaaja, TtK Sarianna Virpikari

Tavoitteet

Ratkaisukeskeinen pääsykoevalmennus auttaa sinua vahvistamaan positiivista asennetta ja motivaation löytymistä. Et pelkää haasteiden kohtaamista, vaan uskallat tarttua härkää sarvista. Valmennus opettaa sinulle ajankäytön suunnitelmallisuutta, henkisen kapasiteetin kasvua ja päättäväisyyttä. Valmennuksessa harjoittelemme stressin kohtaamista ja saat hyviä vinkkejä sen madaltamiselle.

Sisältö

  • Valmennuksen avulla asetat omat tavoitteesi ja mahdollistat sinne pääsemisen. Valmennuksessa kartoitetaan vahvuutesi ja kehitettävät alueet, jotka saattavat hidastaa keskittymistäsi ja vaikuttavat motivaatioon.
  • Saat vinkkejä käytännön harjoitusten kautta keskittymiskyvyn parantamiseksi, sekä opit sietämään hankalia tunteita ja selättämään stressiä.
  • Opit luottamaan itseesi ja kykyysi selviytyä ja uskallat kohdata haasteita.
  • Uskallat unelmoida ja toteuttaa rohkeasti haaveitasi.

Valmennus auttaa sinua kohti tavoitettasi!

Hinta

Sisältyy valmennuskurssien hintaan

Ilmoittautuminen

13.1. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan osoitteessa http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/valmennuskurssit-laaketieteelliseen-4/

Ratkaisukeskeinen pääsykoevalmennus on tarkoitettu lääkiksen biologian, fysiikan ja / tai kemian valmennuskursseille osallistuville. Infotilaisuuden (27.1.) jälkeen otamme vielä ilmoittautumisia, mikäli ryhmässä on tilaa.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.