Rohkaistu käyttämään työelämän englantia (verkossa)

Aika ja paikka

Tiistaisin 27.10.–8.12.2020 klo 19.00–20.30, yht. 14 t

Kurssi toteutuu reaaliaikaisena verkko-opetuksena.

Kurssi on jatkoa keväältä, jolloin opetus jouduttiin keskeyttämään koronan vuoksi. Uudet osallistujat ovat tervetulleita ryhmään!

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka haluavat aktivoida kielitaitoaan käytännönläheisesti ja työelämälähtöisesti. Lähtötaitotasona A2 (peruskielitaito, ks. Eurooppalainen taso – Itsearviointilokerikko).

Kouluttaja

FM Anna-Mari Piirainen

Anskulla on vankka kokemus työelämälähtöisestä kielikoulutuksesta. Uudet menetelmät ja työkalut sekä opiskelijalähtöisyys ovat Anskun avainsanoja.

Sisältö

Puhuminen tökkii, sanat ja kielioppi ovat hukassa mutta selviytyä pitäisi? Tule mukaan englannin aktivointikurssille, jossa keskitytään arkielämän sosiaalisiin tilanteisiin ja työelämässä tarvittavaan kielitaitoon. Tärkeintä on saada rohkeutta ja sujuvuutta puhumiseen. Koulutuksessa hyödynnetään myös online-työkaluja oppimisen tueksi ja edistämiseksi. Aihepiireinä mm. verkostoitumistaidot, omasta työstä / yrityksestä kertominen sekä ajankohtaiset aiheet meillä ja muualla.

Materiaali: Sovitaan yhdessä ryhmän kanssa mahdollisesta kurssikirjasta (ei sisälly kurssin hintaan).

Koulutuksessa on käytössä Moodle-oppimisalusta, joten pysyt aina menossa mukana + löydät lisämateriaalia + tehtäviä ym. aiheisiimme liittyen.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

85 €

Ilmoittautuminen

12.10. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.