Ruotsin abikurssi, iltapäiväryhmä (30 t)

17.07.2023–27.07.2023 Verkossa

Onnistu ylioppilaskirjoituksissa, tule vahvistamaan osaamistasi kesäyliopiston verkkokurssille!

Aika

17.–27.7.2023

Paikka

Etänä verkossa

Kenelle

Ylioppilaskirjoituksiin osallistuville tai opiskelijoille, jotka haluavat kerrata lukion kursseja

Ilmoittautuminen

26.6. mennessä

Hinta

90 €

Lisätietoa

koulutussuunnittelija Eija Raatikainen
eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2202

Aika ja paikka

Iltapäiväryhmä: Ma–pe 17.–21.7. ja ma–ti 24.–25.7. klo 13.00–16.15 sekä to 27.7.23 klo 13.00–14.30

Tarjolla on myös samansisältöinen aamupäiväryhmä; ilmoittaudu kurssille joka sopii paremmin aikatauluihisi.

Kurssi järjestetään etäopetuksena verkossa, joten osallistuminen paikasta riippumatta onnistuu vaivattomasti. Jokainen opetuskerta tallennetaan, tallenteet ovat katsottavissa syksyn ylioppilaskirjoituksiin saakka.

Kohderyhmä

Opiskelijat, jotka haluavat kerrata ruotsin kielen keskeisiä asioita valmentautuessaan ylioppilaskirjoituksiin

Kouluttaja

FM Tiina Laitinen

Olen Tiina ja olen opettanut ruotsin abi- ja lukiolaiskursseja usean vuoden ajan. Ruotsia olen opettanut myös muissa oppilaitoksissa. Innostukseni ruotsin kieleen on lähtöisin Skånessa viettämästäni au pair -vuodesta aikoinaan lukion jälkeen. Opettajana olen innostava ja helposti lähestyttävä, ja haluankin, että ruotsin kursseilla kaikki tuntevat olonsa mukavaksi tehokasta opiskelua unohtamatta. Rohkaisen aina opiskelijoita kysymään jos jokin asia vähänkin mietityttää, koska tyhmiä tai turhia kysymyksiä ei ole olemassakaan. Tervetuloa kursseille!

Sisältö

Kurssilla kerrataan ruotsin ylioppilaskokeessa tarvittavia taitoja, eli sanastoa, keskeisimpiä rakenteita, kirjoittamista, tekstinymmärtämistä sekä kuunteluita (myös videomuodossa). Edellisten vuosien sähköisiä ylioppilaskokeita tehdään myös. Kurssin sisältöä sovelletaan kurssilaisten toiveiden mukaan, joten kertaamaan pääsee juuri niitä asioita, joissa tarvitsee eniten harjoitusta. Kurssille ovat tervetulleita kaikentasoiset opiskelijat!

Hinta

90 € sisältäen sisältäen opettajan laatiman sähköisen oppimateriaalin sekä opetustallenteiden katseluoikeuden 27.9.23 saakka

Kurssin voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta tai myöhemmin lähetettävällä laskulla.

Ilmoittaudu

26.6.23 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; kurssilla on rajoitettu osallistujamäärä

Kurssille voi ilmoittautua myös 26.6. jälkeen, jos paikkoja on vapaana.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.