Sähkökitaran alkeiskurssi

05.11.2022-18.02.2023 Verkossa

Aika ja paikka

Lauantaina 5.11.–10.12.22 ja 14.1.–18.2.23 klo 10–10.45 (12 t) verkossa, kerrotaan tarkemmin kutsussa

Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä, mikrofonin, kuulokkeet, web-kameran sekä oman kitaran.

Kohderyhmä

Kaikki jotka haluavat oppia soittamaan sähkökitaralla perusteita

Kouluttaja

Muusikko Juho Lätti
Juho on yrittäjä ja musiikkipedagogiaopiskelija. Häntä on aina kiehtonut improvisaation keinot musiikissa. Lähimpänä sydäntä hänelle on jazz-musiikki, koska siinä improvisoinnin raaka voima loistaa läsnäolollaan hyvin paljon.

Sisältö

Lojuuko nurkissasi sähkökitara huomiotta? Oletko aikeissasi hankkia tai kenties jo saanut ensimmäisen sähkökitarasi, mutta et ole varma mistä lähteä liikkeelle? Tule mukaan sähkökitaran alkeiskurssille oppimaan valitsemasi soittimen perusteita!
Kurssilla opit monen eri tyylilajin (genren) ominaispiirteitä aina soittotyylistä ja fraseerauksesta saundimaailmaan.Kurssi järjestetään Zoomissa ja opetus toteutetaan ryhmässä. Tarvitset osallistuaksesi vain puhelimen / tietokoneen jolla osallistua tunneille sekä oman soittimesi.

Hinta

120 €

Ilmoittaudu

19.10. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmmaa.fi
044 465 2201