Sähkökitaran jatkokurssi

21.01.2023–01.04.2023 Verkossa

Osaatko soittaa sähkökitaralla kappaleita, mutta et tiedä mitä opetella seuraavaksi? Oletko jo kenties pitkän linjan harrastaja, mutta koet jääneesi jumiin samoihin asioihin kerta toisensa jälkeen? Sähkökitaran jatkokurssilta saat uutta näkökulmaa kitaransoittoosi!

Aika

La 21.1.–1.4.2023 klo 11.15–12.15

Paikka

Verkko

Kohderyhmä

Henkilöt jotka jo osaavat soittaa kitaralla kappaleita, mutta haluavat oppia jotakin uutta ja saada uutta näkökulmaa soittoonsa

Ilmoittautuminen

9.1. mennessä

Hinta

120 €

Aika ja paikka

Lauantaina 21.1.–1.4.2023 klo 11.15–12.15 (12 t / 45 min, ei opetusta viikoilla 9–10) verkossa, kerrotaan tarkemmin kutsussa (aikataulua muutettu aiemmin ilmoitetusta)

Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä, mikrofonin, kuulokkeet, web-kameran sekä oman kitaran.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka jo osaavat soittaa kitaralla kappaleita, mutta haluavat oppia jotakin uutta ja saada uutta näkökulmaa soittoonsa.

Kouluttaja

Muusikko Juho Lätti
Juho on yrittäjä ja musiikkipedagogiaopiskelija. Häntä on aina kiehtonut improvisaation keinot musiikissa. Lähimpänä sydäntä hänelle on jazz-musiikki, koska siinä improvisoinnin raaka voima loistaa läsnäolollaan hyvin paljon.

Sisältö

Osaatko soittaa sähkökitaralla kappaleita, mutta et tiedä mitä opetella seuraavaksi? Oletko jo kenties pitkän linjan harrastaja, mutta koet että olet jäänyt jumiin samoihin asioihin kerta toisensa jälkeen? Tule mukaan sähkökitaran jatkokurssille ja saat varmasti uutta näkökulmaa kitaransoittoosi!

Kurssilla käydään läpi monia eri tekniikoita, kuinka niitä harjoitella sekä kuinka visualisoida kitaran otelauta. Tutustumme sointukäännöksiin sekä neli- ja laajoihin sointuihin. Harjoittelemme myös asioita monessa eri tyylilajissa, joten opit samalla yleispätevän kattauksen useasta tyylilajista.

Kurssi järjestetään Zoomissa ja opetus toteutetaan ryhmässä. Tarvitset osallistuaksesi vain puhelimen / tietokoneen, jolla osallistua tunneille, sekä oman soittimesi.

Hinta

120 €

Ilmoittaudu

9.1. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmmaa.fi
044 465 2201