Sähkökitaran jatkokurssi

Osaatko soittaa sähkökitaralla kappaleita, mutta et tiedä mitä opetella seuraavaksi? Oletko jo kenties pitkän linjan harrastaja, mutta koet jääneesi jumiin samoihin asioihin kerta toisensa jälkeen? Sähkökitaran jatkokurssilta saat uutta näkökulmaa kitaransoittoosi!

Aika ja paikka

Lauantaina 5.11.–10.12.22 ja 14.1.–18.2.23 klo 11–11.45 (12 t) verkossa, kerrotaan tarkemmin kutsussa

Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä, mikrofonin, kuulokkeet, web-kameran sekä oman kitaran.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka jo osaavat soittaa kitaralla kappaleita, mutta haluavat oppia jotakin uutta ja saada uutta näkökulmaa soittoonsa.

Kouluttaja

Muusikko Juho Lätti
Juho on yrittäjä ja musiikkipedagogiaopiskelija. Häntä on aina kiehtonut improvisaation keinot musiikissa. Lähimpänä sydäntä hänelle on jazz-musiikki, koska siinä improvisoinnin raaka voima loistaa läsnäolollaan hyvin paljon.

Sisältö

Osaatko soittaa sähkökitaralla kappaleita, mutta et tiedä mitä opetella seuraavaksi? Oletko jo kenties pitkän linjan harrastaja, mutta koet että olet jäänyt jumiin samoihin asioihin kerta toisensa jälkeen? Tule mukaan sähkökitaran jatkokurssille ja saat varmasti uutta näkökulmaa kitaransoittoosi!

Kurssilla käydään läpi monia eri tekniikoita, kuinka niitä harjoitella sekä kuinka visualisoida kitaran otelauta. Tutustumme sointukäännöksiin sekä neli- ja laajoihin sointuihin. Harjoittelemme myös asioita monessa eri tyylilajissa, joten opit samalla yleispätevän kattauksen useasta tyylilajista.

Kurssi järjestetään Zoomissa ja opetus toteutetaan ryhmässä. Tarvitset osallistuaksesi vain puhelimen / tietokoneen, jolla osallistua tunneille, sekä oman soittimesi.

Hinta

120 €

Ilmoittautuminen

19.10. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmmaa.fi
044 465 2201

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru