See Far CBT -terapeuttiset kortit – työnohjauksellinen jatkokoulutuspäivä

30.01.2025 Oulu

Aika

30.1.25

Paikka

Oulu

Kenelle

Kolmipäiväisen koulutuksen käyneille

Ilmoittautuminen

10.1.25 mennessä

Hinta

240 €

Lisätietoa

koulutussuunnittelija Eija Raatikainen
eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2202

Aika ja paikka

To 30.1.25 klo 9.0016.00 Oulu

Kohderyhmä

Kolmipäiväiseen SEE FAR CBT ja assosiatiiviset kortit terapeuttisen työn apuvälineenä -koulutukseen osallistuneet

Kouluttaja

Psykologi, psykoterapeutti, työnohjaaja Arja Sigfrids

Arja Sigfrids on psykoterapeutti, työnohjaaja ja kouluttaja Vaasasta. Hän on osallistunut jo kolme kertaa israelilaisten psykologien Yehuda Shacham, Ph.D ja Shulamit Niv, Ph.D korttikoulutuksiin. Hän on käyttänyt työssään kortteja jo useamman vuoden ajan.

Sisältö

SEE FAR -menetelmä on kokonaisvaltainen terapiamenetelmä PTSD-oireista kärsiville. Korttien avulla asiakas pääsee kiinni muistoihin, joille ei ole välttämättä sanoja. Työnohjauksellisessa jatkokoulutuksessa käydään tarkemmin läpi traumateoriaa sekä pohditaan osallistujien työssä esiin nousseita haasteita korttityöskentelyssä.

Uusina menetelminä opit Selviytymisstrategiat sekä Sukupuun kautta uskomusten siirtymistä. Sinulla on myös mahdollisuus harjoitella See Far Uudelleenkerrontaa 90 min., jos tämä menetelmä kaipaa vielä hiomista tai itsellesi on tärkeää vielä työstää omaa haasteellista haittaavaa muistoa.

Hinta

240 € sisältäen luentomateriaalin

Ilmoittaudu

10.1.25 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.