Seikkailumatka espanjan kielellä 9–12-vuotiaille 7.–11.6.2021

Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2021
Aventuras en español

Aika ja paikka

Ma–pe 7.–11.6.2021 klo 9.00–11.00 verkko
Tarvitset tietokoneen nettiyhteydellä, kuulokkeet ja web-kameran. Tarkemmat tiedot kerrotaan kutsussa.

Kouluttaja

Ana Figueredo
Ana on kotoisin Uruguaysta, Etelä-Amerikasta, jossa hän toimi englannin kielen opettajana. Hän on asunut Suomessa useita vuosia ja toiminut espanjan kielen opettajana. Hän pitää valokuvaamisesta, leipomisesta, tanssimisesta ja matkustamisesta.

Sisältö

¡Hola! Tiesitkö, että espanjan kieli on toiseksi puhutuin kieli maailmassa? Tule mukaan tutustumaan espanjan kulttuuriin ja kieleen! Tehdään mielikuvitusmatka Espanjaan, jolloin opit asioita huomaamatta hauskalla ja interaktiivisella tavalla. Opit sanastoa ja kielioppia mm. seuraavista aiheista: tervehtiminen, itsensä esitteleminen, numerot, värit, vaatteet. Se on kivaa! ¡Bienvenidos!

Hinta

45 €

Ilmoittautuminen

19.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan osoitteessa https://www.ppkyo.fi/fi/lasten-ja-nuorten-kesayliopisto-2021-oulussa/

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu.

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru