Seniorijooga, ryhmä 2

Aika ja paikka

Maanantaisin ajalla 13.1.-6.4.20 klo 14.00-15.00 (ei kokoontumista 2.3.)

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston koulutustila, Torikatu 22 A, 2. krs

Kouluttaja

KM, TtM, Kokonaisvaltainen joogaohjaaja Jaana Rantanen

Sisältö

Jooga on kokonaisvaltainen ja terapeuttinen liikuntamuoto, jossa keho ja mieli toimivat vuorovaikutuksessa. Joogan avulla voidaan harjoittaa kehon joustavuutta, vahvistaa lihaksia, kasvattaa kehontunnetta ja elinvoimaa sekä kehittää tasapainoa ja keskittymiskykyä. Seniorijooga perustuu klassiseen Hatha-joogaan ja soveltuu sekä aloittelijoille että aiemmin joogaa harrastaneille. Liikkeissä lähdetään aloittelijatasosta, jota voidaan ryhmän mukaan varioida pidemmälle. Kehon liikkeiden lisäksi harjoitteet sisältävät hengitys- ja rentoutusharjoituksia.

Huomioitavaa

Ryhmään osallistuvien kannattaa pukeutua mukaviin ja kiristämättömiin vaatteisiin. Kesäyliopistolta voi lainata joogamattoja ja rentoutumisessa tarvittavia fleecepeittoja.

Hinta

40 €

Ilmoittautuminen

6.1.20 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Ryhmässä on rajoitettu osallistujamäärä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Kurssi on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle.
The course is full. You can register for the waiting list.