Seniorin jooga & rentoutus

Aika ja paikka

Maanantaisin ajalla 20.4.-18.5.20 klo 12.00-13.30

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, Torikatu 22 A, 2. krs

Kouluttaja

KM, TtM, Kokonaisvaltainen joogaohjaaja Jaana Rantanen

Sisältö

Jooga on kokonaisvaltainen ja terapeuttinen liikuntamuoto, jossa keho ja mieli toimivat vuorovaikutuksessa. Tällä tunnilla joogaharjoitukset ja erilaiset rentoutusmenetelmät yhdistyvät rauhoittavaksi kokonaisuudeksi, joka hellii sekä kehoa että mieltä. Rentoutusharjoitteet tehdään pidempinä, jolloin annamme itsellemme mahdollisuuden kokonaisvaltaisempaan rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

Huomioitavaa

Ryhmään osallistuvien kannattaa pukeutua mukaviin ja kiristämättömiin vaatteisiin. Kesäyliopistolta voi lainata joogamattoja ja rentoutumisessa tarvittavia fleecepeittoja.

Hinta

20 €

Ilmoittautuminen

13.4.20 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Ryhmässä on rajoitettu osallistujamäärä. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä, mutta peruutuspaikkoja voi kysyä ohjaajalta, 044 465 2204, jaana.rantanen@pohjois-pohjanmaa.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Kurssi on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle.
The course is full. You can register for the waiting list.