Simply Meditaatio

Simply Meditaatio on aivan uusi tapa meditoida. Menetelmä on kehitetty nimenomaan länsimaisille ihmisille, joille rauhoittuminen on vaikeaa. Tekniikat ovat helppoja oppia ja vaativat päivittäin vain 5–10 minuuttia. Mutta se on paljon enemmän kuin tekniikka. Simply Mediaatio voi vaikuttaa koko elämäämme muuttamalla sen, miltä sisällämme tuntuu ja vaikuttamalla siihen, miten näemme elämämme.

Aika ja paikka

Pe 20.11.2020 klo 9.00–15.00

Koulutus toteutetaan etäopetuksena Zoom-verkkoympäristössä koronapandemian vuoksi.

Kohderyhmä

Simply Meditaatio soveltuu hyvin kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille perusterveille ihmisille.

Kouluttaja

Kipupsykologi, psykoterapeutti, hypnoterapeutti, EMDR-terapeutti, EDxTM kouluttaja Juha Siira, Pohjois-Karjalan keskussairaalan kipupoliklinikka

Juha Siira on kirjoittanut Mikael Saarisen kanssa vuonna 2008 kirjan Tunnetreenillä tasapainoon–Harjoituksia ja tekniikoita keholle ja mielelle, vuonna 2011 kirjan Tunnekartalle–tietoisempaan Tunne-elämään (Kirjapaja) ja vuonna 2016 häneltä ja Karita Palomäeltä ilmestyi kirja Kehon viisaat viestit (Kirjapaja). Tällä hetkellä hänellä on työn alla kirja, joka tulee käsittelemään mielen, kehon, kehon asentojen ja kehon kielen yhteyttä toisiinsa.

Sisältö

Simply Mediaatio koostuu kymmenestä toisiaan täydentävästä harjoitteesta, jotka opetellaan yhden koulutuspäivän aikana. Simply Meditaation keskeinen sanoma on, että sisällämme on rakkaus, joka ei ole riippuvainen mistään ulkoisista tekijöistä. Simply Meditaation harjoittaminen yhdistää sinut tähän sisäiseen rakkauteen. Sen seurauksena elämä koetaan myönteisemmin ja iloisemmin. Harjoitteiden avulla harmonisoidaan mieli, sydän ja tunteet. Se muuttaa sisäiset kokemuksemme ja sen myötä elämänlaatu paranee.

Koulutuksessa jokainen osallistuja saa harjoittajan käsikirjan ja helminauhan keskittymisen helpottamiseksi.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

140 € sisältäen koulutuksen ja materiaalin

Ilmoittautuminen

2.11. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.