Sometellen - sosiaalisen median kurssi senioreille

Aika ja paikka

Ti 11.2., 18.2. ja 25.2.20 klo 10.00–12.15 (9 t)
Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, Torikatu 22 A, 2. krs
Ennakkoilmoittautumista edellytetään, kurssilla on rajoitettu osallistujamäärä.

Kohderyhmä

Kaikki kiinnostuneet

Kouluttaja

Koulutussuunnittelija, KM Merja Kuure

Sisältö

Sosiaalisessa mediassa ei ole pakko olla, mutta on hyvä tietää, mitä siellä tapahtuu ja mistä puhutaan. Kurssilla tutustutaan muutamaan sosiaalisen median muotoon.

ti 11.2.  Facebook: yhteydenpitoa sukulaisiin ja ystäviin, harrastusporukoihin ja uusiin tuttavuuksiin, tietoa ajankohtaisista asioista

ti 18.2. Twitter: nopeasti tietoa siitä, mitä maailmassa tapahtuu & Doodle: helpotusta aikataulujen sopimiseen & WhatsApp: kätevä yhteys perheeseen ja ystäviin

ti 25.2. Instagram & Pinterest: katsele ja jaa kuvia, hanki ideoita harrastustesi tueksi

Mikäli tuntien lopuksi jää aikaa, voidaan ottaa esille myös muita kurssilaisia kiinnostavia sosiaalisen median muotoja. Myös jatkokurssi on mahdollinen, jos osallistujat sitä toivovat.

Huomioitavaa

Voit käyttää kurssilla tietokonetta tai mobiililaitetta. Instagramia voi hyödyntää täysimittaisesti vain mobiililaitteella.

Hinta

20 €, maksetaan pankkikortilla kesäyliopiston toimistoon kurssin alkaessa

Ilmoittautuminen

27.1. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan. Kurssilla on rajoitettu osallistujamäärä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoa

Koulutussuunnittelija Merja Kuure
merja.kuure@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2203