Syömishäiriöt ja kehosuhde – välineitä myötätuntoisen yhteyden rakentamiseen syömishäiriökuntoutujan kanssa

Koulutuksessa annetaan ideoita, miten autat syömishäiriöitä sairastavaa luomaan tervettä ja myötätuntoista identiteettiä ja suhdetta omaan kehoonsa. Koulutus on teoriapainotteista sekä kokemuksellista oppimista ryhmässä, yksin ja pareittain.

Aika ja paikka

Ma 10.5.2021 klo 9.00–16.00 Oulu (ajankohta muuttunut!)

 

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka työskentelevät erilaisten syömishäiriöasiakkaiden kanssa.

Kouluttaja

Kouluttajina toimivat syömishäiriöihin erikoistunut vaativan erityistason psykoterapeutti, TtM Sarianna Virpikari ja psykofyysinen fysioterapeutti, tanssi-liiketerapeutti Tuuli Jussila, jotka työskentelevät syömishäiriöasiakkaiden kuntoutuksen parissa.

Tavoitteet

  • perehtyä syömishäiriöisen maailmankuvan hahmottamiseen ja saada lisää ymmärrystä siihen, mitä syömishäiriö ja kehollisuus tarkoittavat
  • oppia myötätuntoisen suhteen kautta vahvistamaan tervettä minuutta ja kehonkuvaa
  • oppia harjoituksien kautta hahmottamaan keho-mieli yhteyttä ja sen merkitystä kuntoutujan toipumiseen

 

Sisältö

Syömishäiriöisen kehokäsitys, kehosuhde ja minäkuva

Myötätuntoinen minä

Lempeä kosketus ja hyväksyvä katse

 

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

150 € sisältäen koulutuksen, luentomateriaalin ja kahvitarjoilut

Ilmoittautuminen

21.4.21 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.