Taidegrafiikkaa syksyllä

19.10.2023–22.10.2023 Kuusamo

Aika ja paikka

19.-22.10.2023, Kuusamo-opisto, Arvolan grafiikkaluokka.
Kurssi alkaa torstaina klo 16 klo ja päättyy sunnuntaina klo 14.00, opetusta yhteensä 20 oppituntia.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu jo jonkin verran grafiikkaa harrastaneille.

Kouluttaja

Taidegraafikko, TaM Mirja Mäki

Sisältö

Kurssilla opetetaan metalligrafiikan perinteiset menetelmät, kuivaneula, akvatinta ja viivasyövytys. Vedostus tehdään mustavalkoisena ja värillisenä. Työskentely tapahtuu opiston grafiikan työtilassa, joka on suunniteltu metalligrafiikan tekemistä varten.

Pidemmälle ehtineet harrastajat voivat työskennellä myös omaan tahtiinsa, ja työskentely voi jatkua myös iltaisin.

Huomioitavaa

Opistolla on tarvittavat työvälineet. Materiaalit veloitetaan erikseen kurssilaisten henkilökohtaisen kulutuksen mukaan. Omia työvälineitä ja tarvikkeita (vähintään työessut, luonnosteluvälineet) kannattaa tuoda mukanaan. Työskentelyä nopeuttaa, jos kurssilaisella on piirustuksia ja luonnoksia mukanaan. Työtila on kurssin aikana käytössä myös iltaisin varsinaisten oppituntien jälkeen.

Hinta

110€, sisältää opetuksen.

Tähän kurssiin ei kuulu majoitus ja ruokailut. Mikäli haluat varata majoitusta tai ruokailuja, ota yhteyttä Kuusamo-opiston toimistoon, puh. 040 860 8715.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen 17.9.2023 mennessä ilmoittautumislomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa).

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Kurssi on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle.
The course is full. You can register for the waiting list.