Taidepaja 7–9-vuotiaille

05.06.2023–06.06.2023 Oulu

Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2023

Aika ja paikka

Ma–ti 5.–6.6.2023 klo 9.00–12.00 Oulu, ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Kouluttaja

Taideohjaaja Eija Kortetjärvi

Sisältö

Taidepaja tarjoaa helppoja ja kiehtovia tapoja tehdä taidetta. Näissä tekniikoissa on taikaa ja jokainen osaa.

Sokerivesimaalaus yllättää ihanasti
Sokerivesimaalaus on kivaa ja kiehtovaa. Saat aikaan upeita, ja uniikkeja taideteoksia. Parhaimmillaan taiteilu on kuin taikaa, ja sokerimaalaus on juuri sitä. Tästä jos mistä saa uutta intoa taiteiluun! Sokerimaalaus ratisee hauskasti kuivuttuaan.
Suolamaalaus märkää märälle tekniikalla
Suolamaalaus on jalostettu versio märkää märälle -tekniikasta. Kun maalaus on valmis ja vielä kostea, paperin päälle ripotellaan suolaa. Suola imee itseensä kosteutta, ja muodostaa kuivuessaan upeita hiutalemaisia pintoja maalaukseen. Kun työ on kuivunut, ylimääräinen suola rapsutetaan pois pinnalta.
Ilmapallomaalaus tuo hauskat kuviot
Tässä tekniikassa käytämme siveltimen sijasta pientä ilmapalloa. Maalaaminen on helppoa ja hauskaa ilmapallon avulla.
Kaikkea kivaa kutistemuovista
Kutistemuovi on helppo ja kiehtova tapa tehdä itse koruja, magneetteja tai avaimenperiä. Tässä taidepajassa taiteilemme itse kuviot kutistemuoviin, poltamme ne uunissa ja teemme niistä itselle avaimenperät.

Hinta

50 €

Ilmoittaudu

17.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan osoitteessa https://www.ppkyo.fi/fi/lasten-ja-nuorten-kesayliopisto-2023-oulussa/

Työpajassa on rajoitettu osallistujamäärä ja ne toteutetaan, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti.