Terveystieteet 25 op (OY)

Aika ja paikka

21.9.-23.5.2021, opinnot toteutetaan verkko-opintoina

Kokonaisuuteen sisältyvät kurssit

Huomioitavaa

Terveystieteet 25 op ja Terveystieto 25 op ovat kaksi eri oppiainetta.

Terveystieteet 25 op on Oulun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan opintoja ja soveltuu hoitotieteen, terveyshallintotieteen tai terveystieteiden opettajan opintoja suunnitteleville. Opintojen järjestämisestä vastaa Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto.

Terveystieto 25 op on Oulun yliopiston kasvatustieteellisen tiedekunnan opintoja ja sen järjestämisestä vastaa Oulun yliopiston avoin yliopisto.

Hinta

Koko opintokokonaisuus: 375 €, laskutetaan kahdessa erässä syyslukukauden aikana
Yksittäiset opintojaksot: 98 €/opintojakso

(Hinta kuusamolaisille 282 €; Kuusamon kaupunki tukee kuusamolaisten opiskelua avoimessa yliopistossa 25% kokonaisuuden hinnasta)

Oulun yliopiston läsnäolevaksi ilmoittautunut perustutkinto-opiskelija: mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä koulutusohjelmasi ja tiedekuntasi.

Ilmoittautuminen

8.9.2020 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun, Kuusamon, Pyhäjärven, Raahen tai Ylivieskan toimipaikkaan

Opinnot järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi määräpäivään mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoa

Koulutussuunnittelija
Jaana Rantanen,
jaana.rantanen@pohjois-pohjanmaa.fi,
044 465 2204