Trauma Tapping Technique

Psyykkisten traumakokemusten vapauttaminen akupisteiden naputtamiseen pohjautuvien traumamenetelmien avulla

Aika ja paikka

Ti 4.5.2021 klo 9.00–16.00 Oulu

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu terveyden ja sosiaalialan ammattilaisille sekä psykoterapeuteille, joilla on kokemusta psyykkisesti traumatisoituneiden asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Kouluttaja

Kipupsykologi, psykoterapeutti, hypnoterapeutti, EMDR-terapeutti, EDxTM kouluttaja Juha Siira

Juha Siira on kirjoittanut Mikael Saarisen kanssa vuonna 2008 kirjan Tunnetreenillä tasapainoon–Harjoituksia ja tekniikoita keholle ja mielelle, vuonna 2011 kirjan Tunnekartalle–tietoisempaan Tunne-elämään ja vuonna 2016 Karita Palomäen kanssa kirjan Kehon viisaat viestit: Vapaaksi kivusta, stressistä ja kuormittavista tunteista. Vuonna 2021 häneltä ilmestyy Mikael Saarisen kanssa kirja Tunteet kehossa.

Sisältö

Trauma Tapping perustuu psykologi Roger Callahanin ja psykologi Fred Gallon kehittämiin akupisteiden naputtamiseen pohjautuviin tekniikoihin psyykkisten traumaattisten kokemusten purkamiseksi. Trauma Tapping -tekniikoissa keskeisiä käsitteitä ovat ongelmatilaan virittäytyminen, tiettyjen akupisteiden naputtaminen sormenpäillä sekä niiden seurauksena tapahtuva tunnejumien vapautuminen.

Tässä koulutuksessa opit Trauma Tapping -tekniikoiden keskeiset periaatteet: erityyppisten psyykkisten traumojen hoitoon tarkoitetut naputus- / hoitosarjat, hoidon kulun sekä traumatyöskentelyyn keskeisesti kuuluvia vakauttamistekniikoita.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

150 € sisältäen koulutuksen ja luentomateriaalin

Ilmoittautuminen

13.4.21 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.