Tunteet kehossa – Ymmärrä mitä kehosi kertoo

Hartioita kiristää, ohimoita jyskyttää, stressivatsa vaivaa. Jännittää niin, että melkein vapisuttaa. Riemastuttaa ja tekee mieli hypätä ilmaan.

Tunteemme ilmenevät kehossamme halusimmepa tai emme. Keho kertoo meille olotilastamme asioita, joita emme muutoin ehkä huomaisi. Toisaalta kehon kautta voimme myös vaikuttaa omaan mieleemme ja toisiin ihmisiin - jo yksinomaan asentomme on viesti olostamme sekä itsellemme että muille.

Aika ja paikka

Ma 8.11.2021 klo 9.00–16.00 Oulu

Kouluttaja

Kipupsykologi, psykoterapeutti, hypnoterapeutti, EMDR-terapeutti, EDxTM kouluttaja Juha Siira

Juha Siira on kirjoittanut Mikael Saarisen kanssa vuonna 2008 kirjan Tunnetreenillä tasapainoon–Harjoituksia ja tekniikoita keholle ja mielelle, vuonna 2011 kirjan Tunnekartalle–tietoisempaan Tunne-elämään, vuonna 2016 Karita Palomäen kanssa kirjan Kehon viisaat viestit: Vapaaksi kivusta, stressistä ja kuormittavista tunteista ja tänä vuonna Mikael Saarisen kanssa kirjan Tunteet kehossa.

Sisältö

Nykyisin keho ja mielenliikkeet, kuten tunteet, jäävät helposti sivuosaan elämässämme, koska järki hallitsee kokemusmaailmaamme. Vietämme myös yhä enemmän aikaa liikkumatta katsoen kuvia  ja videoita tai lukien lyhyitä  tekstinpätkiä eri näyttöpäätteiltä. On luonnollista, että tämä liikkumattomuus ja kehollinen reagoimattomuus vaikuttavat meihin voimakkaasti, etenkin sellaisiin tunnekokemuksiimme, joiden pohja on kehollinen.

Tämän koulutuksen keskeisin tavoite on tuoda keho ja sen kokemukset takaisin valokeilaan. Koulutus auttaa sinua aiempaa tarkemmin aistimaan kehosi tuntemuksista ja asennoista, miten sinulla menee sekä tunnistamaan myös läheistesi tunnetiloja. Lisäksi opit vaikuttamaan kehollisesti kokemusmaailmaasi ja parantamaan näin elämänlaatuasi.

Hinta

140 € sisältäen koulutuksen ja luentomateriaalin

Ilmoittautuminen

20.10.21 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoa

koulutussuunnittelija Eija Raatikainen
eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2202

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru