Tunteet kehossa – Ymmärrä mitä kehosi kertoo

Hartioita kiristää, ohimoita jyskyttää, stressivatsa vaivaa. Jännittää niin, että melkein vapisuttaa. Riemastuttaa ja tekee mieli hypätä ilmaan.

Aika ja paikka

Ma 3.5.2021 klo 9.00–16.00

Koulutus toteutetaan etäopetuksena Zoom-verkkoympäristössä, jokainen osallistuu koulutukseen omalta koneeltaan käsin.

Kouluttaja

Kipupsykologi, psykoterapeutti, hypnoterapeutti, EMDR-terapeutti, EDxTM kouluttaja Juha Siira

Juha Siira on kirjoittanut Mikael Saarisen kanssa vuonna 2008 kirjan Tunnetreenillä tasapainoon–Harjoituksia ja tekniikoita keholle ja mielelle, vuonna 2011 kirjan Tunnekartalle–tietoisempaan Tunne-elämään ja vuonna 2016 Karita Palomäen kanssa kirjan Kehon viisaat viestit: Vapaaksi kivusta, stressistä ja kuormittavista tunteista. Vuonna 2021 häneltä ilmestyy Mikael Saarisen kanssa kirja Tunteet kehossa.

Sisältö

Tunteemme ilmenevät kehossa halusimmepa tai emme. Keho kertoo meille olotilastamme asioita, joita emme muutoin ehkä huomaisi. Toisaalta kehon kautta voimme myös vaikuttaa omaan mieleemme ja toisiin ihmisin – jo yksinomaan asentomme on viesti olotilastamme sekä itsellemme että muille.

Tämän koulutuksen avulla voit oppia vaikuttamaan hyvinvointiisi. Kyse on moni-ilmeisestä mielen ja kehon vuorovaikutuksesta, tunteiden havainnoimisesta ja tunnistamisesta sekä omaan hyvinvointiin vaikuttamisesta.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

140 € sisältäen koulutuksen ja luentomateriaalin

Ilmoittautuminen

13.4.21 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Koulutus toteutuu, mukaan voi vielä ilmoittautua!

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru