Työelämän englannin suullisen kielitaidon ja kuuntelun verkkokurssi

07.02.2024–20.03.2024 Verkossa

Aika

7.2.–20.3.24

Paikka

Verkko

Kohderyhmä

Kaikki aiheesta kiinnostuneet

Ilmoittautuminen

22.1. mennessä

Hinta

120 €

Lisätietoja

Riitta Niku, riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi, 044 465 2201

Aika ja paikka

7.2.–20.3.24 (18 t, ei viikolla 10) verkossa; viimeisten tehtävien palautuspäivä 26.3.

Kohderyhmä

Kaikki kiinnostuneet, joilla on englannin peruskielitaito (taso B1-B2)

Kouluttaja

Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM Maarit Pönkänen

Sisältö

Kurssilla harjoittelet työelämän keskustelutilanteita kirjallisin ja suullisin harjoituksin. Aiheisiin liittyy kuuntelutehtäviä ja kuulet esimerkkeinä paljon käytettyjä yleisiä fraaseja. Aiheina käsitellään: yritysesittely, työpaikkahaastattelu, kokous- ja neuvottelutilanteet, asiakaspalvelua puhelimessa, puheen pitäminen ja small talkin käyttö asiakastilaisuuksissa.
Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain harjoitustehtävä, josta voit valita suullisen tai kirjallisen vaihtoehdon. Palautettavista tehtävistä saat henkilökohtaisen
palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.

 

Toteutus    

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (Firefox), kuulokkeet mikrofonilla ja perustaidot selaimen käytöstä sekä kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Käyttäjätunnus verkkoympäristöön lähetetään sähköpostitse kurssin alkamispäivänä. Kurssilla ei ole verkkotapaamisia, vaan voit opiskella oman aikataulusi mukaan.

Hinta

120 € sisältäen opettajan ohjauksen ja henkilökohtaisen palautteen, käyttöoikeuden verkkoympäristöön, siihen liittyvän teknisen tuen ja sähköisen teoriamateriaalin

Ilmoittaudu

22.1. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.