Un, deux, trois...partez! Ranskan alkeet (verkossa)

Aika ja paikka

Torstaisin 29.10.–17.12.2020 ja 14.1.2021 klo 19.00–20.30, yht. 18 t

Kurssi toteutuu reaaliaikaisena verkko-opetuksena.

Kurssi on jatkoa keväältä, jolloin opetus jouduttiin keskeyttämään koronan vuoksi ensimmäisen opetuskerran jälkeen. Uudet osallistujat ovat tervetulleita ryhmään!

 

Kohderyhmä

Ranskalaista syksyä ilmassa!

Tule mukaan opiskelemaan ranskaa nollatasolta lähtien. Koulutuksen pääpaino arkikielen tilanteissa ja sanastossa; kielioppi teemoihin integroituna. Seuraamme tietysti myös ranskankielisen maailman tapahtumia kulttuurikylpyjä unohtamatta.

Kouluttaja

FM Anna-Mari Piirainen

Anskulla on vankka kokemus työelämälähtöisestä kielikoulutuksesta. Uudet menetelmät ja työkalut sekä opiskelijalähtöisyys ovat Anskun avainsanoja.

Sisältö

Käsiteltäviä asioita ovat mm. tervehdykset, esittäytyminen, voinnin tiedustelu sekä itsestä kertominen (asuminen, perhe, työ, harrastukset).

Kielioppiasioista opiskelemme seuraavaa: substantiivin suku, artikkelit ja monikko, säännölliset -er-päätteiset verbit, lukusanat sekä kielto- ja kysymyslauseen muodostaminen.

Taitotaso: Eurooppalaisen viitekehyksen taitotaso A1, ks. Eurooppalainen taso – Itsearviointilokerikko

Materiaali: Escalier 1

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

110 € (oppikirja ei sisälly hintaan)

Ilmoittautuminen

14.10. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.