Un, deux, trois...partez! Ranskan alkeet (20 t)

Aika ja paikka

Torstaisin 12.3.–28.5.2020 (ei 9.4. ja 21.5.) klo 19.00–20.30, yht. 20 t, Oulu

Opetus on keskeytetty toistaiseksi. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja tiedotamme osallistujille kurssin jatkumisesta sähköpostitse.

 

Kohderyhmä

Ranskalaista syksyä ilmassa!

Tule mukaan opiskelemaan ranskaa nollatasolta lähtien. Koulutuksen pääpaino arkikielen tilanteissa ja sanastossa; kielioppi teemoihin integroituna. Seuraamme tietysti myös ranskankielisen maailman tapahtumia kulttuurikylpyjä unohtamatta.

Kouluttaja

FM Anna-Mari Piirainen

Anskulla on vankka kokemus työelämälähtöisestä kielikoulutuksesta. Uudet menetelmät ja työkalut sekä opiskelijalähtöisyys ovat Anskun avainsanoja.

Sisältö

Käsiteltäviä asioita ovat mm. tervehdykset, esittäytyminen, voinnin tiedustelu sekä itsestä kertominen (asuminen, perhe, työ, harrastukset).

Kielioppiasioista opiskelemme seuraavaa: substantiivin suku, artikkelit ja monikko, säännölliset -er-päätteiset verbit, lukusanat sekä kielto- ja kysymyslauseen muodostaminen.

Taitotaso: Eurooppalaisen viitekehyksen taitotaso A1, ks. Eurooppalainen taso – Itsearviointilokerikko

Materiaali: Escalier 1

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

120 € (oppikirja ei sisälly hintaan)

Ilmoittautuminen

26.2. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Kurssi toteutuu, mukaan voi vielä ilmoittautua!

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.