Vahvuudet ja hiljainen tieto hyötykäyttöön työssä – löydä todelliset vahvuutesi, innostu osaamisestasi

Aika ja paikka

Ti 5.4.2022 klo 12.00–16.00 webinaari

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille asiantuntijoille, omien alojensa ammattilaisille, esimiehille, tiiminvetäjille, päällikkö- sekä johtotason henkilöille, jotka kaipaavat motivaatiota ja inspiraatiota sekä haluavat vähentää stressiä, parantaa tehdyn työn tuloksia ja löytää uusia keinoja arvaamattomissa olosuhteissa.

Kouluttaja

Työelämävalmentaja, eMBA, FK Marja Koivisto

Marja Koivisto on viisi teosta julkaissut kirjailija ja itsekehitystaitojen valmennuksen ammattilainen. Hän on mm. NLP-kouluttaja, Mindfulness Työssä -kouluttaja, tunnetraumojen purkuun keskittyneen MATKAmenetelmän kouluttaja sekä Non-Personal- Awareness (NPA) -kouluttaja.

Marja on julkaissut kaksi henkilökohtaisen kasvun ja vuorovaikutustaitojen tietokirjaa sekä kolme runokirjaa. Uusin, vuonna 2022 sekä suomen- että englanninkielisenä ilmestyvä tietokirja käsittelee itsensäjohtamista ja on suunnattu työelämässä oleville ihmisille tämän päivän haasteisiin.

Tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on paneutua hiljaisen tiedon käsitteeseen ja sen käytännön sovelluksiin työelämässä sekä oppia käyttämään päivittäin harjoituksia, joiden on todettu parantavan merkittävästi työssä jaksamista ja tehdyn työn sekä elämän laatua.

Sisältö

  • Mitä hiljainen tieto tarkoittaa erityisesti työkontekstiin sovellettuna ja miten siihen päästään käsiksi?
  • Kokemusperäisiä esimerkkejä sekä tilastoja: millaisia vaikutuksia hiljaisen tiedon avaamisella näkyväksi on?
  • Kuinka hiljaisen tiedon systemaattinen hyödyntäminen helpottaa elämää?
  • Miten päästä tilaan, jossa hiljaista tietoa havainnoidaan? Positiiviset sivuvaikutukset: kyky pysähtyä, koota ajatukset, keskittyä olennaiseen ja nähdä asiat laajemmasta perspektiivistä?

Koulutus sisältää lyhyitä käytännön harjoituksia, joiden avulla menetelmät voidaan oppia, sisäistää ja hioa itse kullekin sopivaan muotoon käytettäväksi tarpeen mukaan.


Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen
eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi, 044 465 2202

Hinta

100 € sisältäen sähköisen materiaalin

Ilmoittautuminen

17.3. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Palautteita

Palautteita Marjan aikaisemmista koulutuksista:

"Olipas voimaannuttava puheenvuoro, joka tuntui sisuskaluissa saakka.Onnistumisen resepti kuulosti hyvältä – sekä itselle että myös ohjaustyötä ajatellen. Tuo täytyy ottaa ensin oman itsensä kanssa testaukseen. Kiva, kun avasit asioita esimerkkien avulla – jää helpommin mieleen.”

”Marjan valmennus sai minut pysähtymään ja ajattelemaan asioita syvällisemmin, vanhat itseluottamustani rasittaneet uskomukset murtuivat. Usko omaan osaamiseeni on palautunut ja huomaan motivoituvani töistä jälleen alkuaikojen tapaan.”

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru