Välineitä koulukuraattorin työn arkeen

Aika ja paikka

6 lähiopetuspäivää vuosina 2021 ja 2022

Pyhäjärvi, tarkempi paikka ilmoitetaan koulutuksen kutsussa

Koulutus on kahden vuoden prosessi, joka sisältää kuusi lähitapaamista; kolme tapaamista vuoden 2021 aikana ja kolme vuoden 2022 aikana. Ensimmäinen  tapaaminen on To 11.2.2021 klo 9.00-15.45. Muut tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa ensimmäisellä kokoontumiskerralla.

Kohderyhmä

Koulukuraattorit

Kouluttaja

YTM, ryhmäanalyytikko VET, työnohjaaja STOry Aila Kauranen ja koulukuraattori Pentti Miettinen

Sisältö

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa ammattitaitoa, tukea työssä jaksamista ja mahdollistaa/vahvistaa verkostoitumista muiden kuraattorityötä tekevien kanssa. Koulutuspäivissä käsitellään kuraattorin työn arkeen liittyviä teemoja mm. lainsäädäntöä, vuorovaikutusta sekä erilaisa työssä eteen tulevia käytännöntilanteita. Teemojen käsittelyssä hyödynnetään työnohjauksellisia menetelmiä. Koulutuksessa käsitellään aiheita uusista näkökulmista, joten se sopii myös henkilöille, jotka ovat osallistuneet aikaisemmin Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston järjestämään kuraattoteiden koulutukseen vuosina 2018 ja 2019.

Lisätiedot:

Kouluttaja Aila Kauranen puh. 0400 131857

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Koulutuspäällikkö/-suunnittelija Minna Saharinen

puh. 040 775 6931, minna.saharinen@pyhajarvi.fi

Hinta

750 € sisältäen koulutuksen, materiaalin ja kahvit

Ilmoittautuminen

21.1. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Pyhäjärven toimpaikkaan

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.