Valtio-oppi, perusopinnot 25 op (TY)

20.09.2023–15.05.2023 Oulu

Opinnot antavat yleiskuvan politiikan tutkimuksen eri traditioista, lähestymistavoista ja peruskäsitteistä sekä keskeisistä tutkimusongelmista kuten politiikasta ja vallasta, poliittisista järjestelmistä, poliittisista konflikteista sekä poliittisen ajattelun kehityksestä.

Opinnot suoritetaan kirjallisuustentteinä Oulussa.

Aika

Lukuvuosi 2023-2024

Paikka

Oulu

Kenelle

Kaikki kiinnostuneet

Ilmoittautuminen

6.9.2023 mennessä

Hinta

450 €

Lisätietoa

Koulutussuunnittelija Jaana Rantanen
jaana.rantanen@pohjois-pohjanmaa.fi
puh. 044 465 2204

Aika ja paikka

Lukuvuosi 2023-2024, tarkemmat tiedot opintojaksojen linkeistä

Tavoitteet

Perusopintojen tavoitteena on antaa yleiskuva politiikan tutkimuksen eri traditioista, lähestymistavoista ja peruskäsitteistä sekä keskeisistä tutkimusongelmista kuten politiikasta ja vallasta, poliittisista järjestelmistä, poliittisista konflikteista sekä poliittisen ajattelun kehityksestä.

Saat opintojaksojen tiedot näkyviin klikkaamalla niiden nimeä alla olevassa kohdassa Kokonaisuuteen sisältyvät kurssit.

Huomioitavaa

Mikäli olet Oulun yliopiston läsnäolevaksi ilmoittautunut perustutkinto-opiskelija ja opinnot ovat hyväksytyt HOPS:iisi, opinnot saattavat olla sinulle maksuttomat rekisteröitymismaksua lukuunottamatta. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä tiedekuntasi ja koulutusohjelmasi. Tutustu lisätietoihin koskien opintojen suorittamista maksutta ja perustutkinto-opiskelijan opiskeluoikeutta avoimissa yliopisto-opinnoissa: Perustutkinto-opiskelijan opiskeluoikeus avoimessa yliopistossa

Hinta

Koko opintokokonaisuus 25 op:
370 € + Turun yliopiston avoimen yliopiston opintomaksu 80 €

Yksittäiset opintojaksot:
96 € + Turun yliopiston avoimen yliopiston opintomaksu 20 € / opintojakso

Opiskelija maksaa Turun opintomaksun rekisteröityessään Turun yliopiston avoimen yliopiston opiskelijaksi. Opintomaksu koskee myös Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijoita. Rekisteröitymisohjeet lähetetään opiskelijalle opintojen alkaessa.

Ilmoittaudu

6.9.2023 mennessä

Opinnot toteutuvat ja ilmoittautumisia otetaan edelleen vastaan.

Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelija, tutustu ennen ilmoittautumistasi tähän: Perustutkinto-opiskelijan opiskeluoikeus avoimessa yliopistossa

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän (6.9.2023) jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.