Voimauttavan vuorovaikutuksen perusteet kehitysvammatyössä

Toimintatapa vaikeasti kehitysvammaisten ja vahvasti autististen ihmisten sosiaalisten ja vuorovaikutustaitojen kehityksen tukemiseen

Aika ja paikka

Ti 10.3.20 klo 9.30-15.30

Ylivieska, tarkempi paikka ilmoitetaan koulutuksen kutsussa

Kohderyhmä

Kehitysvammaisten ja autististen ihmisten kanssa tylöskentelevät sosiaali- ja terveydenhoitoalan ammattilaiset, kasvatus- ja opetusalan ammattilaiset, järjestöjen työntekijät ja muut aiheesta kiinnostuneet

Kouluttaja

Tikoteekin asiantuntija, puheterapeutti Katja Burakoff

Sisältö

Voimauttava vuorovaikutus (Intensive Interaction) on toimintatapa, joka tukee vaikeasti kehitysvammaisten ja vahvasti autististen ihmisten sosiaalisten ja vuorovaikutustaitojen kehitystä. Koulutus perehdyttää osallistujat Voimauttavan vuorovaikutuksen periaatteisiin ja käytännön toteuttamiseen.

Koulutuksen pääsisältöteemat ovat:

  • Voimauttavan vuorovaikutuksen lähtökohtia
  • Voimauttava vuorovaikutus käytännössä

Koulutuksessa perehdytään Voimauttavan vuorovaikutuksen toimintatavan lähtökohtiin, kommunikoinnin perustaan ja periaatteisiin, toteuttamisen tapoihin arjessa ja toimintatavan vaikutusten seurantaan.

Hinta

165 €

Ilmoittautuminen

18.2. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Ylivieskan toimipaikkaan

Koulutus järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi määräpäivään mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.