Etusivu » Kuusamo » Kuusamon uutiset » Valokuvaaja Ari-Matti Nikulan luovat luontovalokuvauskurssit syyskuussa Kuusamossa

Luontokuvausta luovasti Ari-Matti Nikulan opissa

23.05.2024

Nyt on aika ilmoittautua palkitun luontokuvaaja Ari-Matti Nikulan syyskuun kursseille Kuusamoon. Opit valokuvaamaan ruskan maisemia luovasti.
Tähdet ja Kuusamo -kurssilla 11.-15.9. hintaan sisältyy Kuusamo Nature Photo festivaalin ohjelma – näe kotimaisten ja ulkomaalaisten tähtiesiintyjien kuvaesityksiä.

Tähdet ja Kuusamo 11.-15.9.

Tähdet ja Kuusamo on parhaimpaan ruska-aikaan järjestettävä maisemavalokuvauksen erikoiskurssi, jonka tavoitteena on opastaa osallstujia kuvaamaan vähässä valossa aikaisin aamulla ja myöhään illalla. Aamu-usvat ovat useasti komeaa kuvattavaa erityisesti ikonisella Päähkänäkalliolla aamun sarastaessa. Tässä kurssissa on oma erityinen konsepti, sillä samaan edulliseen kurssihintaan sisältyvät opetuksen, majoituksen ja ruokailujen lisäksi kansainvälisen Kuusamo Nature Photo -tapahtuman liput festivaalin koko ohjelmaan.

Kurssilaisille on lisäksi pienemmälle kohderyhmälle suunnattu luontokuvaaja Juha Suonpään luento tekemästään kirjasta "Metsän kissa" ja ilves-elokuvan kuvaamisesta.
Katso Suomen luonnonsuojelun juttu Ilveskuiskaajasta sekä elokuvasta.

Kuvausopin lisäksi pääset siis katsomaan parhaiden kotimaisten ja ulkomaalaisten luontovalokuvaajien vaikuttavia esityksiä jopa edullisemmin kuin osallistumalla pelkkään tapahtumaan ja ostamalla majoituksen muualta.

Maalattu ruska – valokuvauksen luovia tekniikoita 16-20.9.

Maalattu ruska - valokuvauksen luovia tekniikoita -kurssi on niin ikään ruska-aikaan heti Nature Photon tapahtuman jälkeisellä viikolla. Kurssi on tarkoitettu luontovalokuvauksen harrastajille, joilla on kiinnostus laajentaa omaa valokuvauksellista ilmaisuaan.
Osallistujien tulee hallita kameratekniikan perusteet. Tämä kurssi toteutetaan kaksivaiheisena siten, että ennen ja jälkeen lähiopetuksen on tapaamisia Zoom-etäyhteydellä, jolloin kurssilaiset ovat paremmin valmistautuneita kurssiin, ja kurssin jälkeen voidaan vielä katsoa miten kuvien käsittely on onnistunut kotona sekä arvioida niitä yhdessä.

Edulliseen kurssihintaan voi sisällyttää myös majoituksen ja ruokailuja Kuusamo-opistolla.

Puut ruskassa

Luontovalokuvaaja Ari-Matti Nikula
Valokuvausopettajan omakuva, Ari-Matti Nikula

Ari-Matti Nikula on palkittu useaan kertaan Vuoden luontokuva -kilpailussa ja Norjassa järjestettävässä pohjoismaisessa luontovalokuvauskilpailussa. Hän toimii pääopettajana Kuusamo-opiston järjestämässä noin vuoden kestävävässä "Luontovalokuvaajan ammatilliset taidot" -koulutuksessa.

Katso video, jossa Ari-Matti Nikula kertoo askelistaan luovaan luontovalokuvaukseen.

Ari-Matti luontokuvaajana

Ari-Matin mieluisimmat kuvauspaikat Kuusamossa

Ari-Matti kertoo kuvauspaikoista

Lehtipuu ruskassa

 

Vielä ehdit myös henkilökuvauskursseille

Valokuvaajamestari Vesa Tyni
Kuvajournalisti Vesa Tyni

Kesäyliopiston tarjonnassa on  vielä tänä vuonna kaksi Vesa Tynin suosittua henkilövalokuvauskurssia, joilla on vielä vapaita paikkoja.
Tutustu Vesa Tyniin sekä kursseihin tästä.

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestää valokuvauskursseja Kuusamossa yhteistyössä Kuusamo-opiston kanssa, jolla on tarjolla myös valokuvauksen lyhytkursseja sekä pidempikestoisia koulutuksia.

 

Kuusamo-opiston logo

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru