Etusivu » Kuusamo » Kuusamon uutiset » Vesa Tynin henkilövalokuvauskurssit Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa

Kuvajournalisti Vesa Tyni opettaa henkilövalokuvausta Oulussa ja Kuusamossa

28.03.2024

Useille aikausilehdille ammatikseen kuvaava ja myös omia kantaaottavia näyttelyitä tekevä Vesa Tyni on jo pitkään ja menestyksellisesti opettanut Kuusamossa henkilövalokuvausta miljöössä, mallikuvausta studiossa ja ruoka-/esinekuvausta. Tänä vuonna Vesa opettaa myös Oulussa. Valokuvakerronnan perustaidot -kurssilla kuvataan henkilöitä kaupunkimiljöössä. 9.-12.5. Kurssin tavoitteena on oppia mistä osatekijöistä ja valinnoista rakentuu kerronnallinen valokuva/-sarja mediaan ja näyttelyyn. Teoriaa täydentää kuvausharjoitukset.

Mestarivalokuvaaja Vesa Tyni

Vesa Tynin kursseilla perehdytään miten valaisua käytetään luovasti tuomaan kuvattavan henkilön halutut ominaispiirteet esille. Valon avulla luodaan myös tunnelmaa kuvaa ja halutun kaltaisia vaikutelmia. Kurssit sisältävät paljon käytännön harjoituksia ulkona eri miljöissä, ja Kuusamossa voidaan myös käyttää studiota. Kaikilla kursseilla Vesa näyttää esimerkin omaisesti miten kuvien viimeistely julkaisukuntoon tehdään kuvankäsittelyohjelmissa.

Opiskelijat eivät tarvitse omia salamia tai muita valaisulaitteita, mutta jos omistaa sellaisia, niin voi myös käyttää ja samalla oppii lisää omista laitteista.

Kuusamon kurssit järjestetään Kuusamo-opistolla, jossa on hyvin varustetut valokuvauksen koulutustilat. Siellä on mahdollisuus yhdistää kurssipakettiin myös kaikki ruokailut ja majoitus.

Katso lisätietoa alla olevasta kurssilistasta ja ilmpoittaudu mukaan.

Kesäyliopistolla on myös laaja tarjonta luontovalokuvauskursseja katso lisää: Valokuvauskurssi 2024


Vesa Tynin tekee myös yhteiskuntaan kantaa ottavia näyttelyjä

 

Valokuvaajamestari Vesa Tyni
Valokuvaaja
QEP (Qualified European Photographer)
valokuvaajamestari

Vesa Tyni työskentelee freelancer kuvajournalistina kuvaten pääasiassa henkilökuvia erilaisiin julkaisuihin. Vesa Tyni on ihmisten elämää tutkiva valokuvataiteilija ja kuvajournalisti. Sukupuolena ihminen-projekti sai tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon vuonna 2019 ja masennuksesta kertova Mielimaissa-projekti kiertää ympäri Suomea yli 30 näyttelyn voimin vuosina 2023-2025. Vesa opettaa Kuusamon kursseillamme henkilökuvausta miljöössä ja studiossa sekä ruokakuvausta ja Oulussa valokuvakerronnan perustaidot -työpajassa.

Kuuntele Vesa Tynin tarina (11 min) hänen urapolustaan kuvajournalismin ammattilaiseksi sekä hänen ajatuksiaan kuvajaminästään.

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru