Sarjakuva itseilmaisun apuna

10.06.2024–12.06.2024 Raahe

Aika

Ma-ke 10.-12.6. klo 14-17

Paikka

Raahe

Kenelle

Kaikille sarjakuvailmaisusta kiinnostuneille

Ilmoittautuminen

Viimeistään 23.5.2024

Hinta

75 euroa

Lisätiedot

Teija Pitkänen, koulutussuunnittelija
teija.pitkanen@raahe.fi
040 1308103

Aika ja paikka

Ma-ke 10.–12.6.2024 klo 14-17 Raahessa, Brain Centerin koulutustiloissa. Tarkempi paikka kerrotaan sähköpostitse tulevassa kutsussa.

Kohderyhmä

Kaikki sarjakuvailmaisusta kiinnostuneet. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että aiemmin sarjakuvia piirtäneille. Osallistujilla ei siis tarvitse olla erityistä piirtämistaitoa tai kokemusta sarjakuvien piirtämisestä. Jos olet kuitenkin jo piirtänyt sarjakuvia aiemmin, saat kurssilta uusia näkökulmia ja ideoita oman tyylisi löytämiseen.

Tämä kurssi on kohdennettu aikuisille.
Nuorten kurssi 13-17-vuotiaille: Sarjakuvakurssi nuorille Raahessa 10.-12.6. klo 10-13

Kouluttaja

Sarjakuvataiteilija KM Veli-Matti Ural.

Ural on pidetty kuvittamisen kouluttaja. Hän on tunnettu sarjakuvistaan Keijo Teuras, Taivalkoskelta Ilmataisteluihin ja Ahava Ensimmäinen lippu. Lisäksi hän on toiminut kuvataiteilijana, opettajana, kulttuuritapahtumien tuottajana ja esiintyjänä sekä lavalla että kameran edessä.

Kouluttaja Veli-Matti Ural

Tavoitteet

Tutustut sarjakuvailmaisun mahdollisuuksiin ja vaiheisiin. Pääset kokeilemaan sarjakuvailmaisua kokeneen kouluttajan johdolla. Samalla saat palautetta, jonka avulla voit löytää oman tyylisi sarjakuvan tekemiseen.

Sisältö

Tutustumme sarjakuvan mahdollisuuksiin itseilmaisun välineenä sekä sarjakuvapiirtäjän työn eri vaiheisiin: ideointiin, käsikirjoittamiseen, suunnitteluun, piirtämiseen ja julkaisuun.

Sarjakuvien aiheet voivat nousta esimerkiksi omasta elämästä tai lähipiiristä. Voit työstää niiden avulla omia kokemuksiasi. Toisaalta sarjakuva antaa mahdollisuuden iloiseen irrotteluun rennossa ilmapiirissä.

Mukaasi kurssille tarvitset omat piirustusvälineet (esim. lyijykynä, pyyhekumi ja kuitukärkikynä; muitakin välineitä ja värejä saa käyttää.)

Tule mukaan kokeilemaan, löytyisikö tästä uusi inspiroiva harrastus!

Hinta

75 euroa, sisältää opetuksen. Koulutukseen on rajoitettu osallistujamäärä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa!

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 23.5.2024.


Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.