Englannin peruskielioppi ja kuuntelu verkossa

24.09.2024–26.11.2024 Verkossa

Aika

24.9.–26.11.24

Paikka

Verkko

Kenelle

Sinulla joka haluat kerrata englannin kielen perusteita ja kielitaitosi on tasoa A2

Ilmoittautuminen

11.9. mennessä

Hinta

130 €

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201

Aika ja paikka

24.9.–26.11.2024 (23 t, syysloma viikolla 42 / 43) verkossa, tehtävien viimeinen palautuspäivä on 2.12. Tarkemmat tiedot kerrotaan kutsussa.

Kohderyhmä

Kaikki kiinnostuneet, joilla on englannin perustason kielitaito (taso A2). Kurssi soveltuu englannin perusrakenteiden kertaukseen ja henkilöille, jotka haluavat ilmaisuunsa tarkkuutta.

Kouluttaja

Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen

Sisältö

Kurssilla harjoittelet englannin kielen perusrakenteita, joiden avulla pystyt ilmaisemaan itseäsi selkeämmin ja kehität peruskuuntelutaitoa.

Kurssin aiheet ovat: artikkeleiden käyttö, ajan- ja paikan prepositiot, muodollinen subjekti, pronominit, genetiivi, kaikki aikamuodot, ehtoa ilmaisevat lauseet, passiivi ja sanajärjestys.

Toteutus

Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain omia lauseita sisältävä kirjallinen harjoitustehtävä, josta opiskelija saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus Firefox) ja perustaidot selaimen käytöstä sekä kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Käyttäjätunnus verkkoympäristöön lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Kurssilla ei ole verkkotapaamisia, vaan voit opiskella oman aikataulusi omaan ja tehtävät vaihtuvat viikoittain.

Hinta

130 € sisältäen sisältäen opettajan ohjauksen ja henkilökohtaisen palautteen, käyttöoikeuden verkkoympäristöön, siihen liittyvän teknisen tuen ja sähköisen teoriamateriaalin

Ilmoittaudu

11.9. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201