Englantia hoitoalalle

26.09.2024–28.11.2024 Verkossa

Intensiivikurssi

Aika

26.9.–28.11.24

Paikka

Verkko

Kohderyhmä

Hoitoalan henkilöstö (kielitaitotaso B1)

Ilmoittautuminen

11.9. mennessä

Hinta

140 €

Lisätietoja

Riitta Niku, riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi, 044 465 2201

Aika ja paikka

26.9.–28.11.24 (20 t, syysloma viikolla 42 / 43) verkossa; tehtävien viimeinen palautuspäivä 4.12.

Kohderyhmä

Verkkokurssi on suunnattu hoitoalan työntekijöille, joilla on englannin peruskielitaito (taso B1)

Kouluttaja

Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM Maarit Pönkänen

Sisältö

Verkkokurssilla harjoitellaan hoitotyön tilanteita kirjallisin ja suullisin harjoituksin. Aiheisiin liittyy kuuntelutehtäviä ja kuulet esimerkkeinä paljon käytettyjä yleisiä fraaseja. Tuotat paljon omaa puhetta ja harjoittelet kohteliasta ilmaisua asiakastilanteissa sekä kuvaat omaa toimintaa eri hoitotyön tilanteissa. Aiheina käsitellään: potilaan vastaanotto, osastolla työskentely, hoitotoimenpiteistä kertominen, puhelin- ja vuorovaikutustilanteet, valmistellaan potilas leikkaukseen ja kotiutetaan sekä annetaan kotihoito-ohjeet.

 

Toteutus

Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain harjoitustehtävä, josta voit valita suullisen tai kirjallisen vaihtoehdon. Palautettavista tehtävistä saat henkilökohtaisen palautteen. Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota vartenosallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (Firefox), kuulokkeet mikrofonilla ja perustaidot selaimen käytöstä sekä kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Käyttäjätunnus verkkoympäristöön lähetetään sähköpostitse viimeistään kurssin alkamispäivänä. Kurssilla ei ole verkkotapaamisia, vaan voit opiskella oman aikataulusi mukaan.

Hinta

140 € sisältäen opettajan ohjauksen ja henkilökohtaisen palautteen, käyttöoikeuden verkkoympäristöön, siihen liittyvän teknisen tuen ja sähköisen teoriamateriaalin

Ilmoittaudu

11.9. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.