Etusivu » Yhteystiedot » Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkosivustoa ppkyo.fi ja on päivitetty 14.11.2023. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet verkkosivuston saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto ppkyo.fi täyttää WCAG 2.1 -ohjeistuksessa esitettyjen saavutettavuusvaatimusten tasot A ja AA osittain. Vaatimukset, jotka eivät toistaiseksi täyty verkkosivuillamme:

  • Vaatimus 1.1.1 Ei-tekstuaalinen sisältö
    Kaikki sivustolla käytettävät kuvat, kuvalliset linkit tai painikkeet eivät sisällä tekstivastinetta eli ALT-tekstiä. Parannamme tilannetta koko ajan päivittäessämme sivustoa.
  • Vaatimus 1.4.3 Kontrasti (minimi)
    Joissakin elementeissä tai painikkeissa tekstin ja taustan välillä on liian alhainen kontrasti. Havaittuja puutteita korjataan mahdollisuuksien mukaan sivustoa päivittäessä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro havaitsemasi saavutettavuuspuute meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit antaa palautetta verkkosivustomme saavutettavuudesta sähköpostitse osoitteeseen kesayo@pohjois-pohjanmaa.fi. Vastaamme 14 päivän kuluessa. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen valvontaviranomaiselle (Etelä-Suomen aluehallintovirasto):

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000