16.01.2025 Ylivieska
Kohderyhmä
Perusopetuksen henkilöstö
Ilmoittautuminen
15.12.2024 mennessä
Lisätiedot
Opetuksen kehittämiskoordinaattori Terhi Mustakangas, terhi.mustakangas@ylivieska.fi, p. 044 429 4389
Aika ja paikka
To 16.1.2025 klo 9.00-15.00 Ylivieskassa
Kohderyhmä
Ala- ja yläkoulujen opettajat ja ohjaajat sekä nuorisotoimen henkilöstö. Koulutus soveltuu hyvin myös muiden oppilaitosten henkilöstölle sekä muualla lasten ja nuorten parissa työskenteleville.
Kouluttaja
Pasi Remes
KM, työnohjaaja STOry,
Avekki-kouluttaja,
erityistason MAPA®kouluttaja
Nepsy-valmentaja
Tavoitteet
Tavoitteena on perehtyä siihen, kuinka mahdollistamme lapsen ja nuoren terveen kasvun, kehittymisen ja osallisuudesta nauttimisen.
Sisältö
Aivot, mieli ja sosiaaliset suhteet – kuinka mahdollistamme lapsen ja nuoren terveen kasvun, kehittymisen ja osallisuudesta nauttimisen.
Neuropsykiatristen häiriöiden ihmeellinen maailma.
Systeemisyys - kaikki vaikuttaa kaikkeen - aikuisten yhteinen pelikirja. SoTeSi yhteistyö käytännön arjessa.
Lakipaketti.
Hinta
Hinta 190 euroa, sisältää koulutuksen ja materiaalin.
Ilmoittaudu
15.12.2024 mennessä alla olevasta ilmoittautumislinkistä.
Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.
Kouluttaja
Pasi Remes on pidetty kouluttaja, jolla on laaja ja monipuolinen kokemus sekä opetuksesta että henkilöstökoulutuksesta. Hän on aiemmin työskennellyt pitkään luokanopettajana ja erityisluokanopettajana sekä lasten ja nuorten psykiatrisen osastojen yhteydessä toimivassa sairaalakoulussa. Hänellä on pitkä kokemus myös vaikeahoitoisten nuorten yksikössä. Remes on ollut myös mukana kehittämässä toimintatapamallia haastavien asiakkaiden kohtaamiseen (Avekki) ja kouluttanut koulujen henkilökuntaa ympäri Suomea vuodesta 2006 lähtien.