Aikuisen rooli turvallisen koulupäivän ja lapsen ja nuoren kehityksen mahdollistajana

16.01.2025 Ylivieska

Aika

16.1.2025

Paikka

Ylivieska

Kohderyhmä

Perusopetuksen henkilöstö

Ilmoittautuminen

15.12.2024 mennessä

Hinta

190 euroa

Lisätiedot

Opetuksen kehittämiskoordinaattori Terhi Mustakangas, terhi.mustakangas@ylivieska.fi, p. 044 429 4389

Aika ja paikka

To 16.1.2025 klo 9.00-15.00 Ylivieskassa

Kohderyhmä

Ala- ja yläkoulujen opettajat ja ohjaajat sekä nuorisotoimen henkilöstö. Koulutus soveltuu hyvin myös muiden oppilaitosten henkilöstölle sekä muualla lasten ja nuorten parissa työskenteleville.

Kouluttaja

Pasi Remes
KM, työnohjaaja STOry,
Avekki-kouluttaja,
erityistason MAPA®kouluttaja
Nepsy-valmentaja

Tavoitteet

Tavoitteena on perehtyä siihen, kuinka mahdollistamme lapsen ja nuoren terveen kasvun, kehittymisen ja osallisuudesta nauttimisen.

Sisältö

Aivot, mieli ja sosiaaliset suhteet – kuinka mahdollistamme lapsen ja nuoren terveen kasvun, kehittymisen ja osallisuudesta nauttimisen.
Neuropsykiatristen häiriöiden ihmeellinen maailma.
Systeemisyys - kaikki vaikuttaa kaikkeen - aikuisten yhteinen pelikirja. SoTeSi yhteistyö käytännön arjessa.

Lakipaketti.

Hinta

Hinta 190 euroa, sisältää koulutuksen ja materiaalin.

Ilmoittaudu

15.12.2024 mennessä alla olevasta ilmoittautumislinkistä.

 

Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Kouluttaja

Pasi Remes on pidetty kouluttaja, jolla on laaja ja monipuolinen kokemus sekä opetuksesta että henkilöstökoulutuksesta. Hän on aiemmin työskennellyt pitkään luokanopettajana ja erityisluokanopettajana sekä lasten ja nuorten psykiatrisen osastojen yhteydessä toimivassa sairaalakoulussa. Hänellä on pitkä kokemus myös vaikeahoitoisten nuorten yksikössä. Remes on ollut myös mukana kehittämässä toimintatapamallia haastavien asiakkaiden kohtaamiseen (Avekki) ja kouluttanut koulujen henkilökuntaa ympäri Suomea vuodesta 2006 lähtien.

Kouluttaja Pasi Remes