Innostusta projektityöhön ja hankkeet haltuun!

11.09.2024 Verkossa

Koulutus tarjoaa käytännönläheistä tietoa projektityön teoriasta sekä innostavia esimerkkejä erilaisista projekteista.

Aika

11.9.2024 klo 9.00 - 15.00

Paikka

Verkossa

Ilmoittautuminen

31.8.2024 mennessä

Hinta

150 euroa

Aika ja paikka

Ke 11.9.2024 klo 9.00 - 15.00 verkossa

Kohderyhmä

Projektityötä suunnittelevat ja aloittelevat henkilöt kaikilla toimialoilla.

Kouluttaja

KTL Terhi Mustakangas

Terhillä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista projektitehtävistä sekä projektipäällikön että projektiasiantuntijan roolissa. Terhi on opettanut liiketaloutta noin 15 vuotta eri ammattikorkeakouluissa.

Tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia ja esimerkkejä projektien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Lähde mukaan matkalle kohti tehokkaampia projekteja. Ilmoittaudu koulutukseen ja hanki tarvittavat taidot, jotka vievät projektisi uudelle tasolle.

Sisältö

Koulutuksen keskiössä:

  1. Projektityön teoria: Syvenny projektityön perusteisiin ja hanki teoreettista pohjaa projektien menestyksekkääseen suunnitteluun. Kouluttajamme johdattaa sinut aiheeseen käytännön vinkkien ja teorian yhdistelmällä.

  2. Esimerkkejä projekteista: Opit hyödyntämään todellisia projekti-esimerkkejä ymmärtääksesi, mitä menestyksellinen projektityö käytännössä tarkoittaa. Näin voit soveltaa oppimaasi omassa työssäsi.

  3. Yhteinen ideointi: Osallistu innostavaan ideointiin yhdessä muiden osallistujien kanssa. Löydä uusia näkökulmia ja oivalluksia, jotka voivat rikastuttaa omaa projektityötäsi.

Huomioitavaa

Lisätietoja: kehittämiskoordinaattori Terhi Mustakangas, terhi.mustakangas@ylivieska.fi, p. 044 429 4389

Hinta

150 euroa

Ilmoittaudu

31.8.2024 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.