Koiran yksinolovalmennus

29.10.2024–26.11.2024 Verkossa

Harjoittele ammattilaisen tuella koiran yksinoloa itsenäisesti

Aika

29.10., 12.11. ja 26.11.24 klo 17–19

Paikka

Verkko

Kenelle sopii

Kaikille jotka haluavat parantaa koiransa yksinolon haasteita

Ilmoittautuminen

15.10. mennessä

Hinta

90 €

Lisätietoja

Riitta Niku, riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi, 044 465 2201

Aika ja paikka

Tiistaisin 29.10., 12.11. ja 26.11.24 klo 17–19 verkossa (Zoom), tarkemmat tiedot kerrotaan sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Kohderyhmä

Yksinolo-ongelmaisten koirien omistajat ja perheet

Kouluttaja

Eläintenkouluttaja Jenny Jalonen

LLA certification, eläintenkouluttamisen käyttäytymisanalyysi
Certified Separation Anxiety Trainer, CSAT

Digital Dogsitterin eroahdistusasiantuntija

"Työkokemukseni ja osaamisalani tärkein ydin ovat koirien erilaiset ongelmakäyttäytymiset ja niiden ratkaiseminen. Osaamiseni vahvuuksiin kuuluu selvittää miksi eläin käyttäytyy kuten se käyttäytyy, sekä suunnitella ja ohjata tehokkaita muutossuunnitelmia."

Sisältö

Kurssin tavoitteena on päästä aloittamaan oman koiran itsenäistä yksinolokoulutusprosessia käytännössä, luotettavasti ammattilaisen tuella.

Kolmen verkkotapaamiskerran aikana saat perustietoja yksinolo-ongelmien mahdollisista hyvinvointiin ja arkeen liittyvistä syistä, niiden ratkaisemisesta sekä käytännön kouluttamisen toteuttamisesta. Tapaamisissa tutustumme teorian lisäksi mahdollisiin käytännön ratkaisuihin ja keskustelemme kurssilaisten koirien tilanteista päivän aiheita mukaillen.

Kurssi sopii sinulle, jos koirallasi on haasteita yksinolossa ja haluaisit muuttaa tilannetta. Päästäksesi kurssin tavoitteisiin tarvitset aktiivista otetta tarttua harjoitteluun annettujen ohjeiden perusteella ja kykyä soveltaa kurssin teoriaa käytäntöön juuri sinun koirallesi sopivalla tavalla. Huomaathan, että jos koirasi kokee pelkoa yksinolojen aikana, koiran yksinolot tulee lopettaa onnistuneen koulutustuloksen mahdollistamiseksi.

Huomioitavaa

Voit halutessasi kertoa ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa, millaisiin koiran yksinoloon liittyviin haasteisiin kaipaat neuvoja.

Hinta

90 €

Ilmoittaudu

15.10. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon

Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen, sinut ohjataan maksamaan kurssimaksu Paytrailin kautta. Ilmoittautumisesi hyväksytään maksamisen jälkeen. Saat kuitin sähköpostiisi automaattisesti.

Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.