Nepsyn perusteet opetus- ja ohjaushenkilöstölle

23.09.2024 Raahe

Voimaannuttavaa lähikoulutusta neuropsykiatrisista oireyhtymistä ja näiden tukemisesta perusopetuksen henkilöstölle

Aika

Ma 23.9.2024 klo 9-16

Paikka

Raahe

Kenelle

Perusopetuksen henkilöstölle

Ilmoittautuminen

31.8.2024 mennessä

Hinta

150 e

Lisätietoja

Koulutussuunnittelija Teija Pitkänen
teija.pitkanen@raahe.fi, puh. 040 1308103

Aika ja paikka

Ma 23.9.2024 klo 9–16 Raahessa Brain Centerin koulutustiloissa. Tarkemmat tiedot lähetetään osallistujille sähköpostitse kutsukirjeessä.

Kohderyhmä

Perusopetuksen henkilöstö

Kouluttaja

Koulutuspäivässä kouluttajana toimii KM, erityisluokanopettaja, opinto-ohjaaja, NLP-Practitioner, neuropsykiatrinen valmentaja, -kouluttaja ja Mininepsy-kouluttaja Mari Lapinkoski

Sisältö

Koulutus sisältää perustietoa ja käytännön esimerkkejä neuropsykiatrisista oireyhtymistä (ADHD ja sen eri muodot, autismikirjon häiriöt, kuten Asperger sekä aistipulmat) ja niiden vaikutuksista peruskouluikäisen nuoren koulunkäyntiin ja arkeen. Osallistujat saavat oppilaan ohjaamiseen ja tukemiseen koulussa konkreettisia menetelmiä ja työtapoja. Samalla kuullaan koulumaailmassa hyödynnettävistä nepsy-oppijoiden kanssa toimivista materiaaleista ja sovelluksista.

Koulutuksen aikana perehdytään nepsy-nuorten kanssa tehokkaaksi todettuun ratkaisukeskeiseen ajattelutapaan. Koulutuksessa opittua sovelletaan pienryhmätyöskentelyssä.

Koulutus sisältää luento-osuuksia, pienryhmätyöskentelyä sekä yhteistä keskustelua. Kouluttaja tuo nähtäväksi ja tutkittavaksi materiaalia, joka hyödyttää nepsy-nuoria ja heidän kanssaan toimivia koulun ammattilaisia.

Hinta

150 euroa, sisältää koulutuksen ja materiaalin.

Ilmoittaudu

31.8.2024 mennessä alla olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.