Nepsyn perusteet opettajille

23.09.2024 Ylivieska

Perusopetuksen henkilöstölle voimaannuttavaa lähikoulutusta
neuropsykiatrisista oireyhtymistä ja näiden tukemisesta!

Aika

Ma 23.9.2024 klo 9-16

Paikka

Ylivieska

Kenelle

Parusopetuksen henkilöstölle

Ilmoittautuminen

31.8.2024 mennessä

Hinta

150 e

Lisätietoja

Kehittämiskoordinaattori Terhi Mustakangas, terhi.mustakangas@ylivieska.fi, puh. 044 429 4389

Aika ja paikka

Ma 23.9.2024 klo 9-16 Ylivieska

Kohderyhmä

Perusopetuksen henkilöstö

Kouluttaja

Koulutuspäivässä kouluttajana toimii KM, erityisluokanopettaja, opinto-ohjaaja, NLP-Practitioner, neuropsykiatrinen valmentaja, -kouluttaja ja Mininepsy-kouluttaja Mari Lapinkoski

Sisältö

Saadaan perustietoa ja käytännön esimerkkejä neuropsykiatrisista oireyhtymistä (ADHD ja sen eri muodot, autisminkirjo mm. Asperger sekä aistipulmat) ja niiden vaikutuksista yläkouluikäisen nuoren koulunkäyntiin ja arkeen.

Saadaan oppilaan ohjaamiseen ja tukemiseen koulussa konkreettisia menetelmiä ja työtapoja. Kuullaan koulumaailmassa hyödynnettävistä nepsy-oppijoiden kanssa toimivista materiaaleista ja sovelluksista.

Perehdytään nepsy-nuorten kanssa tehokkaaksi todettuun ratkaisukeskeiseen ajattelutapaan.

Sovelletaan koulutuksessa opittua pienryhmätyöskentelyssä.

Koulutus sisältää luento-osuuksia, pienryhmätyöskentelyä sekä yhteistä keskustelua. Kouluttaja tuo lähikoulutuspaikalle näytteille ja tutkittavaksi nepsy-nuoria ja heidän kanssaan toimivia koulun ammattilaisia hyödyttävää materiaalia.

Hinta

150 euroa

Ilmoittaudu

31.8.2024 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.