Tekoälyn hyödyntäminen asiantuntijatyössä

19.09.2024 Verkossa

Aika

To 19.9.2024 klo 9-12

Paikka

Verkossa

Kenelle

Asiantuntijoille, johtajille, suunnittelualan ammattilaisille

Ilmoittautuminen

8.9.2024 mennessä

Hinta

75 euroa

Lisätiedot

Koulutussuunnittelija Teija Pitkänen
teija.pitkanen@raahe.fi
puh. 040 130 8103

Aika ja paikka

To 19.9.2024 klo 9-12 verkossa Zoomin kautta.

Osallistujille lähetetään sähköpostitse Zoom-linkki ja ohjeet muutama päivä ennen koulutusta.

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu asiantuntijoille, johtajille, suunnittelualan ammattilaisille ja sisällöntuottajille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ja hyödyntää tekoälyä työssään.

Kouluttaja

Digikouluttaja, KM, FM Jukka Lehtoranta

Tavoitteet

Osallistujat saavat yleiskuvan tekoälyn tarjoamista mahdollisuuksista ja tutustuvat palveluihin, joilla voi luoda ainutlaatuista sisältöä, kuten tekstejä, runoja, kuvia, videoita ja ääntä.

Koulutuksessa esitellään sekä avoimia että rekisteröitymistä vaativia palveluita, jotka tukevat asiantuntijoiden työtä. Osa esitellyistä palveluista on maksullisia.

Sisältö

Koulutus tarjoaa kattavaa tietoa tekoälystä ja esittelee käytännön esimerkkien ja harjoitusten kautta, kuinka tekoälypalveluita voidaan hyödyntää monipuolisesti asiantuntijatehtävissä.

Koulutuksessa esitellään monenlaisia tekoälypohjaisia palveluja, jotka auttavat esimerkiksi tehokkaassa tiedonhaussa, sisällön tuottamisessa ja tiivistämisessä, kielten välisessä kääntämisessä ja luovien tuotosten luomisessa. Lisäksi tarkastelemme näiden palvelujen etuja, haasteita, tekijänoikeuksia ja eettisiä kysymyksiä. Koulutuksen aikana esitellään erilaisia aitoja käyttötapauksia tekoälyn hyödyntämisestä.

Hinta

Hinta 75 euroa sisältäen koulutuksen ja sähköisen materiaalin.

Jos osallistutte isommalla joukolla, kysy koulutussuunnittelijalta ryhmähintaa.

Ilmoittaudu

Ke 4.9.2024 mennessä alla olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Kouluttaja

 

Kuvakollaasi Jukka Lehtorannasta

 

Jukka Lehtoranta on digikouluttaja ja puhuja, joka on laajasti perehtynyt tekoälyn viimeaikaiseen kehitykseen ja käyttöön. Hän on kiitelty opettajien ja eri alojen asiantuntijoiden täydennyskouluttaja.

Palautteita aiemmasta koulutuksesta:
”Tämä koulutus toimi erinomaisesti perehdytyksenä tekoälyn mahdollisuuksiin.”
”Oikein hyvä ja ajankohtainen koulutus! Sopivasti teoriaa ja käytäntöä!”
”Erittäin hyvin toteutettu kurssi. Kiitos!”