Trauma Tapping

11.10.2024 Oulu

Trauma Tapping on tarkkarajainen tapping-tekniikkaan perustuva terapeuttinen työskentelymalli, jossa keskitytään pääasiassa traumaattisten kokemusten purkamiseen muutaman tarkasti määritellyn tapping-sarjan avulla.

Tällä kurssilla käymme läpi PSTD:n ja traumaattisen stressin perusteet. Lisäksi kurssilla paneudutaan energiatapping-tekniikoihin, jotka soveltuvat psyykkisen trauman ja siihen liittyvien tunteiden vapauttamiseen. Koulutukseen kuuluu osana myös HAT (Heart Assisted Therapy) terapeuttisen tekniikan perusteet osana psyykkisten traumojen hoitoa.

Aika

Pe 11.10.24

Paikka

Oulu

Hinta

140 €

Ilmoittautuminen

23.9.24 mennessä

Lisätietoa

koulutussuunnittelija Eija Raatikainen
eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2202

Aika ja paikka

Pe 11.10.24 klo 9.00–16.00 Oulu

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu terveyden ja sosiaalialan ammattilaisille sekä itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.

Kouluttaja

Kipupsykologi, psykoterapeutti, hypnoterapeutti, EMDR-terapeutti, EDxTM kouluttaja Juha SiiraJuha Siira on kirjoittanut Mikael Saarisen kanssa vuonna 2008 kirjan Tunnetreenillä tasapainoon–Harjoituksia ja tekniikoita keholle ja mielelle, vuonna 2011 kirjan Tunnekartalle–tietoisempaan Tunne-elämään, vuonna 2016 Karita Palomäen kanssa kirjan Kehon viisaat viestit: Vapaaksi kivusta, stressistä ja kuormittavista tunteista ja vuonna 2021 Mikael Saarisen kanssa kirjan Tunteet kehossa. Juha kirjoittaa parhaillaan uutta kirjaa teemalla emotionaalinen anatomia - mitä kehosi sinulle todella kertoo.

Sisältö

  • Mitä on tapping-terapia
  • Miten tapping-terapia toimii ja miten se vaikuttaa hyvinvointia vahvistavasti
  • Mitä ovat psyykkiset traumat ja kuinka tapping-terapia toimii psyykkisten traumojen hoidossa
  • Spesifit tapping-tekniikat
  • HAT (Heart Assisted Therapy) osana psyykkisten traumojen hoitoa

Hinta

140 € sisältäen koulutuksen ja materiaalin

Ilmoittaudu

23.9.24 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.