Etusivu » Uutiset » Uutiskirjeet_ppkyo

Uutiskirjeet

10.01.2024

Kesäyliopisto – lähellä sinua, kaikkina aikoina

Ajankohtaista uutiskirjeissä!

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto tarjoaa asiantuntevaa ja ajankohtaista koulutusta eri alojen ammattilaisille ja harrastajille. Monet koulutuksistamme toteutetaan webinaareina ja voit osallistua koulutuksiin omalta koneeltasi käsin.

Tästä voit tilata kesäyliopiston uutiskirjeen: Tilaa uutiskirje
Onko mielessäsi jokin tietty koulutus?: Esitä koulutustoive

 

Avoin yliopisto-opetus

Avoimet yliopisto-opinnot järjestetään suurimmalta osin etänä, joten osallistuminen onnistuu mutkattomasti paikasta riippumatta.

Opinnot vastaavat eri yliopistojen tutkintovaatimuksia. Oletpa sitten vasta opintojen aloittamisesta haaveileva, täydentämässä opintojasi, hakemassa lisäosaamista tai muuten vain kurssien aihepiireistä kiinnostunut - tervetuloa tutustumaan opetustarjontaamme ja suunnittelemaan omannäköisesi opiskelusyksy!

Suurin osa opinnoista on jo alkanut, mutta uusia kursseja on vielä tulossa keväällä 2024 mm. italian, espanjan ja kiinan kielessä.
Tutustu kielikursseihin

Monissa jo alkaneissa perus- ja aineopinnoissa on vielä mahdollista suorittaa kokonaisuuksien yksittäisiä opintojaksoja tai jopa koko opintokokonaisuus.
Lukuvuoden avoimet yliopisto-opinnot

Taidekursseja

Kevään värikkäät kurssit ammentavat kuvataiteesta aihioita työhön ja harrastuksiin. Myös muilta taiteen alueilta on mukana vanhoja tuttuja, mutta myös täysin uusia aihepiirejä ja toteutuksia.
Lue lisää taidekursseista

Lasten ja nuorten kesäyliopisto

Lasten ja nuorten kesäyliopistossa on tarjolla hauskaa ja monipuolista tekemistä 7–17-vuotiaille kesäloman parin ensimmäisen viikon aikana. Katso tarkemmin Oulussa ja verkossa olevat työpajat täältä!

Abi- ja lukiolaiskurssit

Kesäyliopiston abi- ja lukiolaiskursseilla kertaat tehokkaasti ylioppilaskirjoituksiin! Tutustu kevään 2024 abikursseihin kotisivullamme.

Kasvatus- ja opetusalan koulutukset

Kehitä lapsen ja nuoren itsesäätelytaitoja, anna apua oppimisen pulmiin ja tue hyvinvointia. Koulutustarjontamme on runsas ja monipuolinen, katso tarkemmin kotisivultamme.

Sosiaali- ja terveysalan koulutukset

Opi uutta, päivitä vanhaa, innostu, virkisty! Järjestämme täydennyskoulutuksia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä lähi- että etäopetuksena. Ympärivuotinen tarjontamme täydentyy koko ajan.

Lue lisää kotisivulta.

Koulutuksia kehon ja mielen hyvinvoinnin tueksi

Lue lisää kotisivulta.

Työyhteisöjen kehittäjille, hallinnon ja talousalan asiantuntijoille

Uutena koulutuksena alkamassa Positiivinen HR. Lue lisää kotisivulta!
Tule mukaan Pohjois-Suomen työmarkkinaseminaariin Pohjoisen Forumiin Ouluun 25.‒26.1.2024! Vielä ehdit mukaan!

Syvempää osaamista pitkäkestoisista koulutuksista!

Kehittämis- / ihmissuhdetyö on sekä vaativaa että antoisaa ja työhön liittyviä taitoja on oman jaksamisenkin vuoksi välillä hyvä pohtia ja harjoitella. Katso uudet pitkäkestoiset täydennyskoulutuksemme kotisivulta!

Lue myös uutiskirjeemme Terapeuttista ja ohjauksellista osaamista.

Juridinen täydennyskoulutus

Ajankohtaisia teemoja lakimiehille ja muille juridiikan parissa toimiville, katso tarkemmin kotisivulta.

Kasvi- ja eläinkurssit

Tulossa Koiran yksinolovalmennus, Mehiläishoitajan peruskurssi sekä sieni- ja villiyrttikursseja. Katso tarkemmin kotisivuilta.

Harrastekurssit

Kursseja kirjoittajille, maalaajille ja muille luovista asioista ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Kevään ja kesän lähestyessä villiyrtti- ja sienikurssit ovat jälleen ajankohtaisia. Uutuutena on tulossa Mehiläishoitajan peruskurssi. Lue lisää uutiskirjeestä (2/2024) tai tutustu kursseihin kotisivuillamme.

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru