Etusivu » Uutiset » Uutiskirjeet_ppkyo

Uutiskirjeet

15.03.2024

Kesäyliopisto – lähellä sinua, kaikkina aikoina

Ajankohtaista uutiskirjeissä!

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto tarjoaa asiantuntevaa ja ajankohtaista koulutusta eri alojen ammattilaisille ja harrastajille. Monet koulutuksistamme toteutetaan verkossa ja voit osallistua koulutuksiin omalta koneeltasi käsin.

Tästä voit tilata kesäyliopiston uutiskirjeen: Tilaa uutiskirje
Onko mielessäsi jokin tietty koulutus?: Esitä koulutustoive

 

Avoin yliopisto-opetus

Avoimet yliopisto-opinnot järjestetään suurimmalta osin etänä, joten osallistuminen onnistuu mutkattomasti paikasta riippumatta.

Opinnot vastaavat eri yliopistojen tutkintovaatimuksia. Oletpa sitten vasta opintojen aloittamisesta haaveileva, täydentämässä opintojasi, hakemassa lisäosaamista tai muuten vain kurssien aihepiireistä kiinnostunut - tervetuloa tutustumaan opetustarjontaamme ja suunnittelemaan omannäköisesi opiskelusyksy!

Opettaja! Suorittamalla avoimia yliopisto-opintoja voit hankkia uuden opetettavan aineen pätevyyden. Opinnot vastaavat Oulun yliopiston tutkintovaatimuksia ja vastaavuustodistuksen myöntää kyseinen yliopisto. Opintoja on mahdollista suorittaa myös työn ohessa. Lue lisää uutiskirjeestämme.

Tarjolla on mm. espanjan, italian, japanin, portugalin, ranskan ja venäjän kielen kursseja.
Tutustu kielikursseihin

Kesällukukausi on alkamassa, mutta moniin opintoihin ehtii vielä ilmoittautua! Myös lukuvuoden 2024-2025 opintotarjonta on jo nähtävillä ja osaan voi jo ilmoittautua. Tutustu opintoihin alla olevista linkeistä.

Kesäopinnot 2024

Lukuvuoden 2024-2025 opinnot

Taidekursseja

Kevään värikkäät kurssit ammentavat kuvataiteesta aihioita työhön ja harrastuksiin. Myös muilta taiteen alueilta on mukana vanhoja tuttuja, mutta myös täysin uusia aihepiirejä ja toteutuksia.
Lue lisää taidekursseista

Lasten ja nuorten kesäyliopisto

Lasten ja nuorten kesäyliopistossa on tarjolla hauskaa ja monipuolista tekemistä 7–17-vuotiaille kesäkuun 2024 aikana. Katso tarkemmin Kuusamossa, Oulussa, Raahessa, Ylivieskassa ja verkossa olevat työpajat täältä!

Abi- ja lukiolaiskurssit

Kesäyliopiston abi- ja lukiolaiskursseilla kertaat tehokkaasti ylioppilaskirjoituksiin! Tutustu kesän 2024 abikursseihin kotisivullamme.

Kasvatus- ja opetusalan koulutukset

Kehitä lapsen ja nuoren itsesäätelytaitoja, anna apua oppimisen pulmiin ja tue hyvinvointia. Koulutustarjontamme on runsas ja monipuolinen, katso tarkemmin kotisivultamme.

Suorittamalla avoimia yliopisto-opintoja voit hankkia uuden opetettavan aineen pätevyyden. Opinnot vastaavat Oulun yliopiston tutkintovaatimuksia ja vastaavuustodistuksen myöntää kyseinen yliopisto. Opintoja on mahdollista suorittaa myös työn ohessa. Lue lisää uutiskirjeestämme.

Sosiaali- ja terveysalan koulutukset

Opi uutta, päivitä vanhaa, innostu, virkisty! Järjestämme täydennyskoulutuksia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä lähi- että etäopetuksena. Ympärivuotinen tarjontamme täydentyy koko ajan. Lue lisää kotisivulta.

Koulutuksia kehon ja mielen hyvinvoinnin tueksi

Lue lisää kotisivulta.

Työyhteisöjen kehittäjille, hallinnon ja talousalan asiantuntijoille

Uutena koulutuksena alkamassa Työyhteisön tunnetaidot 20 op. Lue lisää kotisivulta!

Syvempää osaamista pitkäkestoisista koulutuksista!

Kehittämis- / ihmissuhdetyö on sekä vaativaa että antoisaa ja työhön liittyviä taitoja on oman jaksamisenkin vuoksi välillä hyvä pohtia ja harjoitella. Katso uudet pitkäkestoiset täydennyskoulutuksemme kotisivulta!

Lue lisää Lasten ja nuorten seksuaalikasvattaja 20 op -koulutuksesta uudesta uutiskirjeestä.

Juridinen täydennyskoulutus

Ajankohtaisia teemoja lakimiehille ja muille juridiikan parissa toimiville, katso tarkemmin kotisivulta.

Kasvi- ja eläinkurssit

Tulossa mm. sieni- ja villiyrttikursseja. Katso tarkemmin kotisivuilta.

Harrastekurssit

Kursseja kirjoittajille, maalaajille ja muille luovista asioista ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Kevään ja kesän lähestyessä villiyrtti- ja sienikurssit ovat jälleen ajankohtaisia. Lue lisää ja tutustu kursseihin kotisivuillamme.

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru