Kanta kuntoon | Kirjaamisen perusteet ja määrämuodot sosiaalialalla 25.9.

25.09.2024 Verkossa

Aika ja paikka

Ke 25.9.24 klo 12.00–15.00 etänä verkossa

Kohderyhmä

Yksityiset ja julkiset sosiaali- ja terveysalan palveluntuottajat

Kouluttaja

Sosiaali- ja terveysalan digitalisaation asiantuntija, MBA Heidi Ilmonen tai sairaanhoitaja AMK, TtM, väitöskirjatutkija Marjut Jokela

Sisältö

Tämän koulutuksen tarkoituksena on lisätä henkilöstön ja yrittäjän osaamista sosiaalihuollon määrämuotoisen kirjaamisen, kirjaamiskäytäntöjen, kielisyyden ja kirjaamiseen liittyvien muutoksien ja vaatimuksien osalta.

Koulutuksessa käydään läpi myös sitä mitä kirjaaminen moniammatillisessa yhteistyössä tarkoittaa käytännössä ja miten tämä liittyy Kanta-palveluun.

Käymme läpi asiakkaan osallisuutta ja kirjaajan omia valintoja.

Pohdimme yhdessä koulutuksen aikana mikä on kenenkin rooli kirjaamisissa nyt ja tulevaisuudessa, miten se muuttaa meidän totuttuja kirjaamiskäytäntöjä.

Hinta

80 € / osallistuja / webinaari sisältäen sähköisen materiaalin

Alennushinnat ryhmille:

  • 3–5 osallistujaa samasta työyksiköstä, hinta 60 € / osallistuja / webinaari
  • vähintään 6 osallistujaa samasta työyksiköstä, hinta 50 € / osallistuja / webinaari

Ilmoittaudu

9.9. mennessä Kanta kuntoon -opintokokonaisuuden pääsivun kautta

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.